Zdravím, čo sa týka Rovera som vypraný v Perv0!e, tak ešte neviem kde zháňať interiérové doplnky, prosím o info...
Mám svetlý kožený interiér, potreboval by som poradiť, kde sa daju kupiť koberčeky, klučka, tienitko a chcel by som vymeniť aj tlačítka (klíma, truba atď.)
vďaka
Interierové doplnky
- Roman620ti
Re: Interierové doplnky
No koberce na míru podle šablon udělají v každé lepší prodejně autodílů, cena +- 1000 nebo si přidat a nechat objednat originál z Anglie přes Welinku. Asi před 2 roky se pohybovala cena kolem 2300kč, s vyšším vlasem to bylo asi 3000. (jen orientačně, těď to může bejt víc nebo mín) Neoriginální ale budou nic moc, mám tam starší, ale originální a ta kvalita jde fakt mooooooooooooc poznat, časem půjdu zase do originálních...
Ostatní bych zkusil nějaký vrakoviště, nebo na inzerát. Mám super zkušenost s vrakovištěm v Jeseníkách, fakt super jednání a chlápek sehnal všechny drobnosti co jsem já, detajlista scháněl. Dokonce i sklíčko do kufru nenašel, tak ho vyndal ze svého Roverka fakt super, ale na Slovensku nevím.
Ostatní bych zkusil nějaký vrakoviště, nebo na inzerát. Mám super zkušenost s vrakovištěm v Jeseníkách, fakt super jednání a chlápek sehnal všechny drobnosti co jsem já, detajlista scháněl. Dokonce i sklíčko do kufru nenašel, tak ho vyndal ze svého Roverka fakt super, ale na Slovensku nevím.
2x Rover 620ti
Tie Jeseníky, to je jak je Šumperk?
Trošku od ruky z Blavy ale možno si spravým výlet....
Trošku od ruky z Blavy ale možno si spravým výlet....
- Roman620ti
Snad je tohle číslo ještě aktuální : JESENÍK 604264884 (převzato z Weblinks)
Je Šumperk, pak směrem nahoru Jeseník a to vrakoviště je ještě vejš, někde v Mikulovicích. Přes dva roky jsem tam nebyl...
Je Šumperk, pak směrem nahoru Jeseník a to vrakoviště je ještě vejš, někde v Mikulovicích. Přes dva roky jsem tam nebyl...
2x Rover 620ti