Xenonové výbojky za H1
- Roman620ti
Xenonové výbojky za H1
Ahoj všichni,
nedávno jsem objevil toto http://www.rover-club.net/shop_product_detail.php?id=44 . Vždy jsem si o tom myslel, že se musí zasáhnout do původní elektroinstalace, ale teď jsem se dočetl, že se původní nepoškodí a jde to vždy vrátit zpět na H1. Docela o tom přemejšlím... To bíle až namodralé světlo je prostě nádhera. Sice mám nějaké spešl H1čky, které jsou lepší než klasický žluťáci, ale s výbojkou se to nedá srovnávat.
Nemáte s tím někdo zkušenost
nedávno jsem objevil toto http://www.rover-club.net/shop_product_detail.php?id=44 . Vždy jsem si o tom myslel, že se musí zasáhnout do původní elektroinstalace, ale teď jsem se dočetl, že se původní nepoškodí a jde to vždy vrátit zpět na H1. Docela o tom přemejšlím... To bíle až namodralé světlo je prostě nádhera. Sice mám nějaké spešl H1čky, které jsou lepší než klasický žluťáci, ale s výbojkou se to nedá srovnávat.
Nemáte s tím někdo zkušenost
2x Rover 620ti
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Re: Xenonové výbojky za H1
Nesmíš ale zapomenout,že pro daný typ auta to není schválené.A budeš oslňovat i při tlumených světlech.A šestistovce to rozhodně slušet nebude.
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
- Roman620ti
No to neni,no... Když večer jedu, stejně polovina řidičů oslňuje nebo dokonce jedou na dálkové. Neznám nikoho, kdo je má. Rád bych to nejdříve viděl v autě.
A jinak si právě myslím, že by ŠESTISTOVCE moc slušely
A jinak si právě myslím, že by ŠESTISTOVCE moc slušely
2x Rover 620ti
- Roman620ti
Ne, ne... Já nemyslím celou xenonovou lampu, to bych musel udělat zásah do originálu a to NECHCI! Tohle jsou právě jenom xenonové výbojky. Akorát se vyndaj z lampy H1 a vložej se do stejnejch držáků ty výbojky. Přepojej se dráty do měniče napětí se startérem a pak do původního obvodu. Vše je v sadě a kdykoli, bez poškození to jde zase vyndat. Čili s STK by nebyl problém...
2x Rover 620ti
- Roman620ti
Jsou přímo i do starejch světlometů, bez čirejch skel, proto bych se radši podíval, jak to bude vypadat...S bodem 1-3 nemám problém
2x Rover 620ti
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Já mám na šestistovce pouze žárovky H1 se zvýšenou svítivostí (modré),světlomety mám správně seřízené a přesto na mě spousta protijedoucích řidičů bliká,protože se jim zdá,že je oslňuji.
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
- Roman620ti
- Dragon
- Kontaktovat uživatele:
Ja tam tiez len H1 zarovky co svietia na bielo a uz pri nich je to sakra rozdil oproti tym zltym.
Zatial mi nikto ani raz neblikol ze oslnujem, akurat mali blbe reci predvcerom na STK.
Zatial mi nikto ani raz neblikol ze oslnujem, akurat mali blbe reci predvcerom na STK.
2x Rover 620 Sdi
na 75 ke to mám asi 4 mesiace /H7/ prestavbová sada od Siemens.Po nastavení svetlometov mi ani raz nikto neblikol.Svieti to podstatne lepšie.
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
- Roman620ti
Konečně něco pozitivního Právě, že to nesrovnatelně svítí a v noci člověk vidí o mnoho více.
2x Rover 620ti
Zdravim,
myslim ze 6stovka nema tove veci za potrebi, sviti vcelku obstojne.
Premejslel sem ze neco takoveho poridim, zvast kdyz sehnatelnost je kolem 2tis i za znackove..ale nakonec sem toto rozhodnuti stornoval....
Kdo chce neco takoveho poridit, at se projede s jinym vozidlem a bude rad za to co ma.....
J.
myslim ze 6stovka nema tove veci za potrebi, sviti vcelku obstojne.
Premejslel sem ze neco takoveho poridim, zvast kdyz sehnatelnost je kolem 2tis i za znackove..ale nakonec sem toto rozhodnuti stornoval....
Kdo chce neco takoveho poridit, at se projede s jinym vozidlem a bude rad za to co ma.....
J.
Tedy za predpokladu ze nema zlutou zarovku z Teska za 50kc....