No!Chlapi!Jak tak čtu,ujišťuji se v jedné věci,že jsou mechanici takoví a takoví.Většinou,ti,co umí,moc nekecají.K vašemu problému.Myslím,že vadná váha vzduchu se projeví trochu jinak.Ale s touhle závadou jsem se potýkal,v servisu jsem vylepil skoro 5tis.za diagnostiku a pořád jim to hlásilo závadu na horní části čerpadla,kde se nastvují řídící hodnoty pro regulační šoupátko v čerpadle.Koupil jsem čerpadlo z bouračky,co do poslední chvíle jela.Po montáži a seřízení to chvilku jelo a najednou....to samé

.Myslel jsem,že mne omyjou.Před vsi,kde žiju jsem vzteklý najel na polní cestu,nechal tu potvoru škytat,zapálil si cígo a sedl jsem si na motor a autíčku vyčítal,proč mi to dělá

Rukou jsem hrábnul na svazek drátů a.....auto přestalo vynechávat,uklidnílo se a jede do dnešních dnů(cca 20tis.km).Takže v servisu se vyprdli na kabely a stálo mne to cca 11tis.Kč.Na svorkovnici byl nános,jakoby rzi,či co,každopádně jsem to vyčistil,sepnul a...pohoda.....než se mi v motoru prošla kuna.Ale to jsem minulý měsíc řešil a vyřešil.Jinak, s Roverem docela spokojenost.
Tak vám držím palce!!!Karlos I.