Samovolné vypínání motoru

Odpovědět
Joey
Kontaktovat uživatele:

Samovolné vypínání motoru

Příspěvek od Joey » úte dub 22, 2008 18:30

Cau lidi potrebuju poradit s mým 62O Ti. Stává se mi že auto v pohodě nastartuji a rozjedu. Najednou z ničeho nic motor uplně chcípne. Zhasnou veškere kontrolky a budíky spadnou na 0 i když tam mám nechany zařazeny kvalt. Nejde nastartovat ani kontrolky se nerozsviti. Pak auto teda s kamošem odtáhnu domu a zkusim nastartovat jen tak co kdyby nahodu a voala. Auto najednou zase jede. Pak zase kousek ujedu třeba i vic km a zase se to opakuje. Nekdo mi radil ze by mohla byt v kaši spinaci skřinka. Ze proste nekdy sepne a nekdy ne.
A pak se mi taky stalo ze jsem normalne zastavil pred obchodem. A kdyz jsem chtel odjet uz to neslo. Normis sem zapnul klicek ale pri kontorle pred startovanim me v aute vsechny kontrolky svitil slabe. A jak mile probehla kontorla vsechno se rozsvitilo jako normalne ale nešlo nestartovat. Neco v prostoru motoru cvakalo. Asi relatka.

Prosim poradte co stim

Xvas

Re: Samovolné vypínání motoru

Příspěvek od Xvas » stř dub 30, 2008 19:53

No kolego ted sem zazil uplne
To samy.nejsou to relatka ale spatnej alternator.nedobiji baterku a elektrika z toho blbne.ted mam kvuli tomu auto v servisu.meni mi vnem uhliky v altiku.a pokud by ti to nepomohlo tak si priprav pekny penize na novej.pak si zajed na diagnostiku a oni ti vymazou ty kontrolky co ti sviti.takovych je tu vic co jim to blblo a vsichni meli altak spatnej

Odpovědět