Par dotazu po koupi Rourka
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Taky mi chybela zarovka v kufru, kdyz jsem koupil svou 620SDi.
Antenu jsem daval novou, stala kolem 2000,- Kc. Nesetri za kazdou cenu, at to neni nejaky laciny drat, co ti po zaruce odejde.
Nadrz v R600 ma objem 65 litru, kontrolka se zacina rozsvecovat, kdyz je tam pod 15 litru, takze tech natankovanych 54 litru je normalnich. S tim vytocenim pistole to je opravdu normalni, taky jsem se to ucil
Tlacitko vyhrivani by svitit melo, pokud nesviti, tak je to malinka zarovka. Taky jsem ji menil, stala par kc.
Manual taky muzu poskytnout v PDF, pokud nutne touzis po papirove verzi, muzes si ho vytisknout.
Antenu jsem daval novou, stala kolem 2000,- Kc. Nesetri za kazdou cenu, at to neni nejaky laciny drat, co ti po zaruce odejde.
Nadrz v R600 ma objem 65 litru, kontrolka se zacina rozsvecovat, kdyz je tam pod 15 litru, takze tech natankovanych 54 litru je normalnich. S tim vytocenim pistole to je opravdu normalni, taky jsem se to ucil
Tlacitko vyhrivani by svitit melo, pokud nesviti, tak je to malinka zarovka. Taky jsem ji menil, stala par kc.
Manual taky muzu poskytnout v PDF, pokud nutne touzis po papirove verzi, muzes si ho vytisknout.
Pokud muzes manual poslat, budu rad, zatim se ke me dostala jen druha polovina od Romana. (diky za snahu) Zkus ho prosim poslat na big.t@seznam.cz
- Roman620ti
A mohu se zeptat kdepak ty žárovičky rostou Nebo jaké mají označení Ptal jsme se jen v té Hondě a cena mě odradila. Jo a pak v jedné prodejně přímo na žárovky, diody, odpory... a neměli.AnderN píše:Taky mi chybela zarovka v kufru, kdyz jsem koupil svou 620SDi.
Pro Big.T : Na tuhle adresu to už poslat šlo a nic zpátky nepřišlo, ale posílám teda tu první část ještě jednou...
2x Rover 620ti
Jo a jeste par veci, co se tyce oleje, tak mi poradil mechanik tam dat misto 10W 40 radsi 5W, pry to tomu muze jenom prospet cenovy rozdil zase tak velky neni...kazdopadne urcite menit casteji nez je interval...ja sem to menil po 11tisicich a vytekl z toho cernej krem na boty strasnej humac...ale nevim jak je to u diesela.
A nech si zkontrolovat, kolik mas oleje v prevodovce, nevim jak u tebe, ale u TIcek dost odchazej, tak je lepsi, at je ho tam porad dost.
A mam jeste dalsi radu...nikdy nemejt motor wapem...voda se pod tlakem dostane pres izolaci, ale zpatky se uz to nejde, takze to tam pekne kvasi a koroduje...
koupil sem na to specialni pripravek, jakysi "Suchy" myti a za slusnou cenu, tak to behem pristiho tydne, kdyz bude pocasi, cely umeju a dam vedet
A nech si zkontrolovat, kolik mas oleje v prevodovce, nevim jak u tebe, ale u TIcek dost odchazej, tak je lepsi, at je ho tam porad dost.
A mam jeste dalsi radu...nikdy nemejt motor wapem...voda se pod tlakem dostane pres izolaci, ale zpatky se uz to nejde, takze to tam pekne kvasi a koroduje...
koupil sem na to specialni pripravek, jakysi "Suchy" myti a za slusnou cenu, tak to behem pristiho tydne, kdyz bude pocasi, cely umeju a dam vedet
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nerostou, ja je kupoval v nejakem malem elektru. Prinesl jsem starou a dali mi novou, ne uplne stejnou, ale podobnou. Kdybych si pamatoval oznaceni, tak to sem napisu, ale uz je to par let.Roman620ti píše:A mohu se zeptat kdepak ty žárovičky rostou Nebo jaké mají označení Ptal jsme se jen v té Hondě a cena mě odradila. Jo a pak v jedné prodejně přímo na žárovky, diody, odpory... a neměli.
Pro Big.T : Na tuhle adresu to už poslat šlo a nic zpátky nepřišlo, ale posílám teda tu první část ještě jednou...
To bude nejspis tlumic, ale dokud neboucha, nema cenu s tim neco moc delat. Nebo si to nech zvednout, at se ti na to podiva technik...teda to zni dost blbe ale pokud to bude tlumic, tak treba je cas na vymenu a nebo to je jenom nejaka kravinka,.Big.T píše:Pro jizde, jakmile se vuz trochu vic zhoupne, se z leve zadni strany ozyva dost neprijemne zavrzani. Netusite nekdo co by to molo byt a jak to odstranit?
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
- Roman620ti
AnderN
Ok, zkusím se po nich poohlédnout, jen abych našel ty staré popraskané. Díky
Big.T
A dělá Ti to furt? Teď jsem se jel nedávno po dlouhé době projet( měsíc, nebo víc...) a po výjezdu z garáže mě překvapily takové vrzající zvuky někde z podvozku. Stačilo projet pár km a už byl Rouvřík tichounkej, jako dřív. Myslím, že když se s autem dlouho nejede, je všechno zkřenčelé. Pamatuji se, jak kdysi brácha zkoušel v bazaru jednoho Megana a po vyjetí měl ze zadní části slyšet taky takové zvuky. Bazarník na to hned řeklk, že to je tím, jak auto dlouho nejelo a že to po chvilce přestane. Tenkrát jsme mu moc nevěřili, ale asi na tom něco bude.
Big.T
A dělá Ti to furt? Teď jsem se jel nedávno po dlouhé době projet( měsíc, nebo víc...) a po výjezdu z garáže mě překvapily takové vrzající zvuky někde z podvozku. Stačilo projet pár km a už byl Rouvřík tichounkej, jako dřív. Myslím, že když se s autem dlouho nejede, je všechno zkřenčelé. Pamatuji se, jak kdysi brácha zkoušel v bazaru jednoho Megana a po vyjetí měl ze zadní části slyšet taky takové zvuky. Bazarník na to hned řeklk, že to je tím, jak auto dlouho nejelo a že to po chvilce přestane. Tenkrát jsme mu moc nevěřili, ale asi na tom něco bude.
2x Rover 620ti
Bohuzel to vrze neustale. Tedy pri vetsim zhoupnuti auta. Neprijemny zvuk.Roman620ti píše:AnderN
Big.T
Nefunkcni cyklovac steracu
Dalsi zavadu jsem zjistil, ze je nefunkcni cyklovac steracu. Kdyz prepnu na cyklovac, tak setre poprve tak po peti minutach a to jednou, pak treba tri minuty nic a zase jenom jednou. Pak se slituje stira treba deset minut tak jak ma a pote zase nic. Nevite co presne cyklovacni steracu ovlada a zdali se to da vymenit, pripadne jaka je tak asi cena ?
Re: Par dotazu po koupi Rourka
Ziarovky som tiez kupoval,ale k osvetleniu ovladania okien. Boli to take malinke 12V zirovcicky a s dlhymi dratky a dlai sa v pohode vymenit. Je treba vybrat ovladanie okien (chytit a jemne trhnut vrchom smerom dozadu),srobovakom vytocit take male biele uchytky v ktorych su ziarovky pripevnene tymi dratky. Pozor, nerobit to pri zapnutych svetlach lebo mne sa takto podarilo novu ziarovku zosktratovat aj s poistkou. Cena 19 Sk / kus
V kufri som tiez nemal sulfidku,ale staci kupit tu najdlhsiu do osobaku. Vlastne som nemal ani ziarovky v tretom brzdovom svetle ale su tam take iste parkovacky ako v prednych svetlach 10 SK/kus.
Vrzganie od podvozku som mal tiez a boli to silentbloky zadneho otoca spodne. Je to vlastne uchytenie zadneho tlmica. Origos v honde 1600 SK aj s dopravou. Vymena je narocna na ak ich tam mate zapecene ako ja, jeden sa robil asi 30 MINUT, dostat von bolo jednoduchsie ako dat tam nove naspat. Inak robia to aj predne silentbloky. Je to neprijemny zvuk ale nic prevratne sa nedeje, nema to vplyv okrem usi na ziadnu funkcnost.(pokial s tym nejazdite 20 rokov).
Pozor na stav tlmicov. Ten sa mi stal osudny ked som vdaka tomu ze sa mi v zkrute ocitli na ceste len jedno alebo dve kolesa,som dostal smyk a sup ho do priekopy. Musel ma tahat kamarat z BMW, lebo svokor s feldou so mnou ani nepohli .
Takze vyklepat pravy predny blatnik a sup nove tlmice.
Minuly tyzdem som menil zadny tlmic vyfuku, povodny odisiel. Inak ostatne je vsetko povodne a zatial vyzera byt v pohode.
Inak super kara,len teraz riesim problemy s klimou...
V kufri som tiez nemal sulfidku,ale staci kupit tu najdlhsiu do osobaku. Vlastne som nemal ani ziarovky v tretom brzdovom svetle ale su tam take iste parkovacky ako v prednych svetlach 10 SK/kus.
Vrzganie od podvozku som mal tiez a boli to silentbloky zadneho otoca spodne. Je to vlastne uchytenie zadneho tlmica. Origos v honde 1600 SK aj s dopravou. Vymena je narocna na ak ich tam mate zapecene ako ja, jeden sa robil asi 30 MINUT, dostat von bolo jednoduchsie ako dat tam nove naspat. Inak robia to aj predne silentbloky. Je to neprijemny zvuk ale nic prevratne sa nedeje, nema to vplyv okrem usi na ziadnu funkcnost.(pokial s tym nejazdite 20 rokov).
Pozor na stav tlmicov. Ten sa mi stal osudny ked som vdaka tomu ze sa mi v zkrute ocitli na ceste len jedno alebo dve kolesa,som dostal smyk a sup ho do priekopy. Musel ma tahat kamarat z BMW, lebo svokor s feldou so mnou ani nepohli .
Takze vyklepat pravy predny blatnik a sup nove tlmice.
Minuly tyzdem som menil zadny tlmic vyfuku, povodny odisiel. Inak ostatne je vsetko povodne a zatial vyzera byt v pohode.
Inak super kara,len teraz riesim problemy s klimou...