620ti a rozvody
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: díky
Neni se co divit
ma to 200 kobyl a neni to jeste moc tezka krava. Takze to slusne cvici, akorat by mozna byl zabavnejsi zadni nahon. Potom se pochlub, s jakou jezdis spotrebou a jestli vse funguje tak, jak ma.

Tak auto mám asi 5 dní a najeto kolem 900 km
nemůžu vystoupit.
Všechno zatím funguje jak má, jenom pár maličkostí...
1. zpátečka se hůř řadí...je to způsobený defenlockem a asi s tím nic neudělám.
2.tesnění okna u řidiče se občas dostane pod sklo a při vyšší rchlosti to dělá bordela a je potřeba ho dostat pod něj, potom je klid.
3.brzdové světlo na zadním okně nefunguje a netuším proč...musím se do toho trochu podívat, ale zase se mi v tom nechce moc hrabat.
Jinak je v super stavu, vsechno je originál a předchozí majitel (koupil to nové v čr) se o něj vážně staral...díky bohu
Spotřebu zatím nevím, ale na 600 km to bylo přibližně 12l/100km...což není tak moc na to, že s tím jezdím hlavně po městě a rozhodně ho nešetřím a porád si užívám co s tím ten motor dokáže udělat...

Všechno zatím funguje jak má, jenom pár maličkostí...
1. zpátečka se hůř řadí...je to způsobený defenlockem a asi s tím nic neudělám.
2.tesnění okna u řidiče se občas dostane pod sklo a při vyšší rchlosti to dělá bordela a je potřeba ho dostat pod něj, potom je klid.
3.brzdové světlo na zadním okně nefunguje a netuším proč...musím se do toho trochu podívat, ale zase se mi v tom nechce moc hrabat.
Jinak je v super stavu, vsechno je originál a předchozí majitel (koupil to nové v čr) se o něj vážně staral...díky bohu

Spotřebu zatím nevím, ale na 600 km to bylo přibližně 12l/100km...což není tak moc na to, že s tím jezdím hlavně po městě a rozhodně ho nešetřím a porád si užívám co s tím ten motor dokáže udělat...