cukání motoru 620SDi
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: cukání motoru 620SDi
Jentak mimo mísu, kolik tě stála ona výměna čerpadla???
U čerpadla je kulatá zásuvka a na P. podběhu (po směru jízdy) jsou přidělané dvě hranaté. Auto už nemám ale myslím si že tam jsou jen ty dvě. Když pujdeš po drátech od té kulaté tak je najdeš. Mě to cukání dělali ty na tom podběhu.Dragon píše:čerpadlo mi menili v lete v Bosch servise. tak by mohlo byť nastavené dobre. teda aspon si myslím
ake dve dalšie zásuvky u praveho podbehu si mal na mysli?? som myslel že k čerpadlu je len tá gulatá.
- Dragon
- Kontaktovat uživatele:
Výmena ma stála 180€. doniesol som im čerpadlo z mojej druhej roury a tak ho len vymenili a nastavyli.J0hny píše:Jentak mimo mísu, kolik tě stála ona výměna čerpadla???
2x Rover 620 Sdi
- Dragon
- Kontaktovat uživatele:
Tak sa mi zdá že viem ktoré to sú. Dva krát sa mi stalo ,že ked som pomykal s tými káblami tak auto zablblo. potom som to este skusal a už to tak nerobilo tak neviem či je tam niekde blbý spoj alebo len náhodapepa píše: U čerpadla je gulatá zásuvka a na P. podběhu (po směru jízdy) jsou přidělané dvě hranaté. Auto už nemám ale myslím si že tam jsou jen ty dvě. Když pujdeš po drátech od té kulaté tak je najdeš. Mě to cukání dělali ty na tom podběhu.
2x Rover 620 Sdi