Máte někdo zkušenosti s repasováním zadních brzdových třmenů na R600? Vyřeší tato opravná sada problém s ručním brzdou?
http://viewitem.eim.ebay.cz/Rover-600-B ... 59241/item
Repas ruční brzdy
- Rover_620_Si
Re: Repas ruční brzdy
Možná vyřeší, pokud to všechno dobře vyčistíš a nebude nic poškozeno, nebo zadřené lanko. Ale gumičky do brzd se dají sehnat mnohem levněji v klasických obchodech s autodíly. Jen prostě přijdeš tam, řekneš, jký máš typ vozidla a oni je objednají a je to. Všechno na internetu není.
Za tu cenu koupíš od frenkitu sadu i s pístem, já ho taky kupoval, ale tvuj problem s ručkou to stejně nevyřeší na to musíš použít opravnou sadu na mechanismus ručky!!!!
Miluji Rover Club. T16 turbo power.
- Rover_620_Si
Odkaz na opravnou sadu mechanismu ručky? Případně kde lze koupit?
-
- Kontaktovat uživatele:
Opravnou sadu na ručku jsem nikde nenašel. V jeseníku jsem koupil jinej třmen, byl v lepším stavu než můj. Vše rozdělat, vyčistit, promazat a dal jsem tam tu opravnou sadu Frenkit za cca 120 kč a funguje to
Rover 620 Sdi už je u Olsona
Rover 400 Tourer
Rover 25 1,4
Rover 400 Tourer
Rover 25 1,4
Mechanik pouzil opravnu sadu, vsetko dokladne precistil a premazal a je to o poznanie lepsie. Hovoril, ale ze keby vie, co ho caka, ze by to asi nerobil A ten piestik nevymienal, radsej doveroval originalnemu dielu ako nejakej polskej nahrade.
Ale trosku este pocujem ked som na nejakom brutalnom kopci, ze ked sa na auto zatlaci, tak akoby to vrzga. Ale ked mam zatiahnutu rucnu, tak drzi, auto nedokazem len tak rozbehnut.
Ale trosku este pocujem ked som na nejakom brutalnom kopci, ze ked sa na auto zatlaci, tak akoby to vrzga. Ale ked mam zatiahnutu rucnu, tak drzi, auto nedokazem len tak rozbehnut.