Ztracene klice Rover 620 Ti
Ztracene klice Rover 620 Ti
Ahoj, ztratil jsem jednu sadu klicku od auta. Ne moji vinou, ale to je jedno. Proste potrebuju jeden original klic do Rovera 600 + sehnat to dalkove ovladani od Valea co je k tomu original + nejak do nej nahrat ten kod + immobiliser. Prosim poradte mi kde mam zacit. Nic me nenapada. Mam ted jen jednu sadu klicu + tovarni cervenej klic na pridelani klice ale neni v nem immobiliser. Prosim poradte kde mam zacit schanet .... dikes,
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Re: Ztracene klice Rover 620 Ti
Pokud máš červený servisní klíč tak je to jednoduché.Koupíš nový nevybroušený klíč s čipem a necháš ho vybrousit podle tvého funkčního.potom se pomocí servisního klíče naprogramuje k autu.Nový dálkový ovladač také není problém koupit a ten se na testbooku také naprogramuje k autu.
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
kdyz je to ok. coz me tesi, pak jen jedina otazka? kde si koupim ten original klic s napisem rover a jemnou gumou nebo cim. chci jen original, ne nejaky pozoruhodny klic z trafiky. + ten valeo (MPT 1340) a ten immobiliser je v klici nebo v ty dalce??? diks
- Roman620ti
Šestistovky maj imobilizér naštěstí v klíči, jinak ten dálkáč asi seženou v servisech, které se ještě zabívají Roverama, ale cena byla myslím za dálku 4000-5000kč a klíč myslím 1000kč? Nějak takhle jsem to tady různě četl, mám taky jen červenej klíč a po jednom černém klíči a dálce Kdyby jsi to řešil, napiš pak sem prosím, kde ti to sehnali a kolik taková sranda stojí v kčs. Díky moc
2x Rover 620ti
Cuz, tak ted sem nasel jeden ovladac dalky na ebayy za 20 liber s dopravou. takze ovladac je za 500kc ale klic tam zadnej nemaj, date mi teda nejaky kontakt kdyz pisete ze je to jednoduchy? kde ten klic mam sehnat? dikes
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Pokud chceš originální ROVER což je nejlepší řešení,napiš Welince.Objedná ti ho.
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L