R620 SDi - nejde ukazatel teploty
R620 SDi - nejde ukazatel teploty
U R620 SDi mi prestal fungovat teplomer. Rucicku tepoloty mam stale na nule. Predpokladam, ze cidlo teplomeru bude na termostatu, ale tam jsou cidla dve. Jedno v horni casti s dvema draty na vyvodu a jedno v spodni casti s jednim dratem na vyvodu. Ktere z nich bude na ukazatel teploty? Jak cidla odzkouset?
R 620 SD r.v. 1998
www.tomsfoto.xf.cz
www.tomsfoto.xf.cz
Re: R620 SDi - nejde ukazatel teploty
Stale nikdo netusi ktere cidlo ovlada rucicku teplomeru na pristrojovce???
R 620 SD r.v. 1998
www.tomsfoto.xf.cz
www.tomsfoto.xf.cz
Ahojte prosim o radu co delat s nefunkcnim ukazatelem budiku teploty,jeste vcera fungoval a najednou pri dalsim startu zustala stat rucicka na dne budiku jako ze motor je studeny...Ma to nekde nejakou samostatnou pojistku nebo mohlo tak najednou odejit cidlo na chladiči pro budiky?Diky za kazdou radu
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nejen čidlo, taky může být špatně třeba termostat. To je 620SDi?
Ano je,ale do vcera to fungovalo uplne normalne zahrati presne uprostred,ze by se jen tak zniceho nic kousl?A kde ho najdu?Ano 620sdi 77kw pripominam ze pri dojezdu na misto to fungovalo normalne pri odjezdu po cca 15 minutach uz se rucicka nezvedla...
Tezko ale prece muze na to mit vliv ze den predtim jsem doleval asi deci vody,ale z kohoutku destilku jsem zrovna nemel
Tezko ale prece muze na to mit vliv ze den predtim jsem doleval asi deci vody,ale z kohoutku destilku jsem zrovna nemel
Tak zavada opravena pretavil se konektor od cidla roztekl se ustrihl jsem ho napojil natvrdo a jede,diky za rady