mám takovej dost blbej dotaz, ale co kdyby se s tím někdo třeba setkal...červenej začíná zlobit a já začínám bejt smutnej

Začalo to tím, že jsem ho chtěl jednou jet projet a startovat sem musel až snad na po 3třetí, tak sem si řekl, že to byla jen nějaká náhoda...při další jízdě to dělalo taky a to prostě jen točilo, někdy škytlo a zase jen točilo a až po několikanásobným startování se to tak nějak chytlo a chvilku trvalo než se to vůbec dostalo do volnoběžných otáček. Vyresetoval sem si volnoběžný motorek a nakonec i vyměnil škrtící klapku, nicméně se to stále zhoršovalo až už to skoro nejde nastartovat vůbec. Te´d sem zkusil ještě vyměnit zapalovací cívku a náhodou to chytlo beželo bez problému, nechal zahřát, pak sem to chcípnul a asi 4krát startoval a vždy hned chytnul. Druhej den už to opět jenom točí a nechytne. Takže ani cívkou to neni, svíce tam mám asi přes rok a 1000km origo rover. zvláštní je, že pokud to nastartuje, za jízdy to nic neudělá a motor běží normálně.
A chci se zeptat, jestli je možný že by takhle zlobilo palivové čerpadlo? Je to mrdárná, musí se sundat nádrž a hrábnout do dost orezlejch trubek, ale asi to budu muset zkusit vyndat.