Prosím o změřění velikostí sedaček
Prosím o změřění velikostí sedaček
Prosím kolegové,
Mám v plánu do svého freelanderu, naimplantovat kožená pohodlná sedadla z roveru 600....
Ale byl by tu někdo tak hodný a věnoval by trocha svého času a změřil mi velikost předních i zadních sedadel..
U předních : - šířka, délka spod. části i vrchní části..
U zadních : - celková šířka, délka podsedáku a opěráku
Předem moc děkuji
Mám v plánu do svého freelanderu, naimplantovat kožená pohodlná sedadla z roveru 600....
Ale byl by tu někdo tak hodný a věnoval by trocha svého času a změřil mi velikost předních i zadních sedadel..
U předních : - šířka, délka spod. části i vrchní části..
U zadních : - celková šířka, délka podsedáku a opěráku
Předem moc děkuji
Re: Prosím o změřění velikostí sedaček
Chceš říct, že originální sedačky jsou hodně špatný? Měl bych strach, že zadní tam slušně nedáš skrz výkroje boků pro podběhy atd.... přední se převaří úchyty, ale zadní nevím nevím.... je to hodně odvážný plán
Trundo,
No nevím jestli bych originál nazval hodně špatným, ale rozhodně to není to co bych si představoval... A do pohodlnosti jakbysmet...
Mám tam origo textilní, a v kůži co do freeček dělají se mi vůbec ale vůbec nelíbí... Je to vzhledově jak z 80tých let nějakej japonec..a ktomu 2dvoubarevný :-/
Právě že předek se nějak zvládne, z toho strach nemám, ale jde mi hlavně o ten zadek, abych to mohl porovnaT velikostí a popřípadě se do toho pustit...
Když velikost klapne, tak pak už nebude problém udělat i příchyty na ty boční opěradla...
No nevím jestli bych originál nazval hodně špatným, ale rozhodně to není to co bych si představoval... A do pohodlnosti jakbysmet...
Mám tam origo textilní, a v kůži co do freeček dělají se mi vůbec ale vůbec nelíbí... Je to vzhledově jak z 80tých let nějakej japonec..a ktomu 2dvoubarevný :-/
Právě že předek se nějak zvládne, z toho strach nemám, ale jde mi hlavně o ten zadek, abych to mohl porovnaT velikostí a popřípadě se do toho pustit...
Když velikost klapne, tak pak už nebude problém udělat i příchyty na ty boční opěradla...
A sedačky v novějších modelech lepší nejsou? Jako vzhledově se mi taky nelíbí, ale zaráží mě to, že ti natolik nevyhovují, že bys je nejraději vyhodil.... a co třeba přečalounění? Samozřejmě je to nepoměrně dražší varianta, ale nebyl by to s zas takový bastl
Chci jen upozornit, že kotevní úchyty sedadel v karoserii i sedadla podléhají homologačním zkouškám, převařením úchytů na sedadlech, nebo změnou kotevních úchytů v karoserii je samozřejmě homologace neplatná.
No jo, taky jsem uvažoval o variantě z novějšího modelu, jenže tam už vypadají celkem i hezky, ale bohužel moc nesehnatelné a když ano, tak za šílenou pálku...
Ale zároveň nechci nic paskvit... Tak proto nejdřív zjišťuji rozměry a pak se uvidí...
Ale předku se vůbec nebojím, ten bude naprosto v pohodě a bude vypadat moc hezky a pohodlně..
Ale zároveň nechci nic paskvit... Tak proto nejdřív zjišťuji rozměry a pak se uvidí...
Ale předku se vůbec nebojím, ten bude naprosto v pohodě a bude vypadat moc hezky a pohodlně..
-
- Kontaktovat uživatele:
Přední sedačky- Sedák šířka 54 cm v nejširším místě, délka 60 cm
Opěradlo šířka 57 cm, výška 76 cm
celková výčka sedačky 95 cm, podle toho jak je vytažená opěrka hlavy
Opěradlo šířka 57 cm, výška 76 cm
celková výčka sedačky 95 cm, podle toho jak je vytažená opěrka hlavy
Rover 620 Sdi už je u Olsona
Rover 400 Tourer
Rover 25 1,4
Rover 400 Tourer
Rover 25 1,4
-
- Kontaktovat uživatele:
Zadní je široká 138 cm, sedák 53 cm, opěradlo 76 cm
Rover 620 Sdi už je u Olsona
Rover 400 Tourer
Rover 25 1,4
Rover 400 Tourer
Rover 25 1,4
Vendo moc moc děkuji.. Půjdu na to mrknout jen co doďelám žhavení..
Ještě jednou moc děkuji
Ještě jednou moc děkuji