Vyměna Spojky
Re: Vyměna Spojky
Nemůže mít jenom povolenej remen?
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Tak sem dnes skontroloval kable od altiku atd a jak otočim kličem tak mi baterka nezasviti vubec. a když nastartuju tak mi něco zacvaka a pak to chytne, chvili mam nastartovane a když vypnu kliče tak mi baterka zustava svitit asi minutu. tak už si nevim rady co mi odešlo.ale že mi tak divně při staru začne prckat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo jestli ti svítí baterka po vypnutí klíčku, tak to ti teče proud zpátky do altíku... já bych ho vyndal a nechal změřit u někoho kdo se zabejvá repasí altíků, ten ti řekně co dál.
-
- Kontaktovat uživatele:
ahoj jestli budeš menit spojku a budes zvedat výkon tak ti doporučím http://www.gb-ent.com/index.php/drivetr ... 0lbft.html sám jsem jí tam dával a už tak na okruhu v Mostě moc neklouže
Umění je se rozhodnout.
Auta: 114 GTI odešlo do věčných lovišt
214 SEI prodáno
620 Ti - turbo T2560R, zadní tlumiče Koni, přední standart Excel-G - KYB + standardní péra, výztuha mezi přední tlumiči, a zadní výztuha horní a dolní, filtr KN v airboxu, budíky tlak turba-oleje,teplota oleje a čerpadlo Walbro 255lph
75 CDT - filtr KN - stále skoro denně v provozu a už ho jen udržuji
620 si - na díly
75 Tourer CDti
Auta: 114 GTI odešlo do věčných lovišt
214 SEI prodáno
620 Ti - turbo T2560R, zadní tlumiče Koni, přední standart Excel-G - KYB + standardní péra, výztuha mezi přední tlumiči, a zadní výztuha horní a dolní, filtr KN v airboxu, budíky tlak turba-oleje,teplota oleje a čerpadlo Walbro 255lph
75 CDT - filtr KN - stále skoro denně v provozu a už ho jen udržuji
620 si - na díly
75 Tourer CDti