Dva druhy dálkových ovladačů, lze oba použít? R620
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dva druhy dálkových ovladačů, lze oba použít? R620
Na šestikilo je podle mě jenom Valeo. Říkám Lucas jsou akorát dvoustovky a čtyřstovky.
Roman:No vybyty baterky tam byly rok a auto bylo ten sami rok bez baterie, možna tam bude duvod, že byly obe veci bez štávy.Nevim jak to funguje.
Miluji Rover Club. T16 turbo power.
- Roman620ti
Hele tak to bude vono, ta autobaterie se nemá nechat dlouho mimo auto. Takhle Ti asi nezbyde nic jiného, než navštívit dialízu a snad ho opět spáruje i bez toho kódu.
2x Rover 620ti
:-Dto jo to asi už doma v garazi neudelam:-D
- Roman620ti
Tak už mi přišel, je to teda luxus, když je novej, to je radost pohledět Sem si myslel, že u červenýho je skoro novej, ale když je dám vedle sebe, rozdíl je hnedka patrnej, takž ikdyž vnitřek asi použít nepude, za ten obal to stálo. jinak sem ho rozdělal a všechno je naprosto stejný, jen ten hlavní čip je sice opticky stejnej, ale na jednom je těch 314 a na druhám 433.
2x Rover 620ti
Jsou este naky ovladace k dispozici?
- Roman620ti
Teď sem se tam koukal a už nemá další v aukci, měli jen jeden. Jinak jich je na ebayi hned několik, jenže sou už použité, ikdyž teda vzhledově hezké, asi záložní za nějakejch +- 600 i s poštovným. Tenhle můj byl teda dražší, ale novej v sáčku a lístečkem orig. rover YWX 100500 nO A PŘED PŮL ROKEM MI NA VRAKÁČI ŘIKALI CENU ZA STArou mr*dku 500-1000kč a že sou hned pryč. Asi ty tlačítka moc nevydržej, protože na nic jiného ten starší ovladač použít nejde. Asi si ho nechám dál v sáčku a třeba by se někdy vyplatilo sehnat ten přijímač 314 z vrakárny, je mi ho líto vyhodit a kryt začít používat
2x Rover 620ti
- Roman620ti
Dálkový ovladač R600 dotaz :-)
Tak sem oprášil staré téma, chci se Vás zeptat, jestli někdo nevíte jak se dá nakódovat orig.ovladač na R600 od BM24xxxx
Potřeboval bych vědět jestli musí být vždy nový, nepoužitý ovladač, nebo jestli jde spárovat i použitý, ale který má u sebe tu orig papírobou kartičku s tím kódem, který se zadá pomocí testbooku do řídící jednotky. Moc díky
Potřeboval bych vědět jestli musí být vždy nový, nepoužitý ovladač, nebo jestli jde spárovat i použitý, ale který má u sebe tu orig papírobou kartičku s tím kódem, který se zadá pomocí testbooku do řídící jednotky. Moc díky
2x Rover 620ti
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nikdy jsem to nedělal, ale nevidím důvod, proč by nešel spárovat ovladač opakovaně, tzn. klidně spárovat starší ovladač s jiným autem, navíc když má všechny náležitosti.
- Roman620ti
No právě se bojím aby to šlo, ikdyž důležité je asi to číslo, které u žádnýho použitýho ovladače nedostaneme a tím to pak asi nejde povolit
2x Rover 620ti
- white.lexus
Nazdo, v prirucke je pisane ze by mali byt 2 plnohodnotne kluce + jeden cerveny + 2X dialkove ovladace, no ja nemam ani jeden dialkovy neviete kde sa to da zohnat??? a jak sa to da potom nastavyt aby nim slo otvarat len moje auto alebo jak to funguje??... dííky
Rover 620 SDi Limited