Ziarovky som tiez kupoval,ale k osvetleniu ovladania okien. Boli to take malinke 12V zirovcicky a s dlhymi dratky a dlai sa v pohode vymenit. Je treba vybrat ovladanie okien (chytit a jemne trhnut vrchom smerom dozadu),srobovakom vytocit take male biele uchytky v ktorych su ziarovky pripevnene tymi dratky. Pozor, nerobit to pri zapnutych svetlach lebo mne sa takto podarilo novu ziarovku zosktratovat aj s poistkou. Cena 19 Sk / kus
V kufri som tiez nemal sulfidku,ale staci kupit tu najdlhsiu do osobaku. Vlastne som nemal ani ziarovky v tretom brzdovom svetle ale su tam take iste parkovacky ako v prednych svetlach 10 SK/kus.
Vrzganie od podvozku som mal tiez a boli to silentbloky zadneho otoca spodne. Je to vlastne uchytenie zadneho tlmica. Origos v honde 1600 SK aj s dopravou. Vymena je narocna na ak ich tam mate zapecene ako ja, jeden sa robil asi 30 MINUT, dostat von bolo jednoduchsie ako dat tam nove naspat. Inak robia to aj predne silentbloky. Je to neprijemny zvuk ale nic prevratne sa nedeje, nema to vplyv okrem usi na ziadnu funkcnost.(pokial s tym nejazdite 20 rokov).
Pozor na stav tlmicov. Ten sa mi stal osudny ked som vdaka tomu ze sa mi v zkrute ocitli na ceste len jedno alebo dve kolesa,som dostal smyk a sup ho do priekopy. Musel ma tahat kamarat z BMW, lebo svokor s feldou so mnou ani nepohli

.
Takze vyklepat pravy predny blatnik a sup nove tlmice.
Minuly tyzdem som menil zadny tlmic vyfuku, povodny odisiel. Inak ostatne je vsetko povodne a zatial vyzera byt v pohode.
Inak super kara,len teraz riesim problemy s klimou...