Hotovo, všechno v pohodě, já už to musel xkrát dělat na stříbrným, kde jsem ze začátku zkoušel to servo lepit a tak sem se v tom plácal furt dokola až sem koupil jiný
Teď u červenýho sem ho chtěl propláchnout, tak sem jeden litr věnoval na proplach a druhej už na naplnění a je to v pohodě, odvzdušní se to 100% samo. Teď to je krásně červený a umyl sem si rovnou tu nádobku tak je to radost pohledět Akorát bych to moc dlouho nenechával jít bez oleje, ono to po chvíli točením volantem servo vypadne a jde to ztuha, tak sem to zhasnul a zadělal hadice a napustil, pak opět nastartoval a nechal proběhnout to čil volantem a poté opět všechno vypustil a dal opět novej Takže 2l vpohodě stačej, ještě mi asi 0.4l zbylo na případné dolívání a dával jsem tam Dexron III
Servo 620SDi
- Roman620ti
Re: Servo 620SDi
2x Rover 620ti
Výborně, tak na to co nejdřív vletím než se po...e počasí, pak už na to nálada nebude
R 400 SDI 99
- Roman620ti
Jinak až to budeš dělat, je dobrý mít někoho sebou, kdo Ti podrží tu pet láhev na starý olej a případně pomůže předejít olejové katastrofě ten pulitr je během chvilky v lahvi Ale samozřejmě to jde i v jednom, jen to chce nějak dobře vymyslet, aby ta hadička nemohla vyskočit a mít větší flašku, ale zase né tak velkou, aby se tam vešla někam nacpat
No právě počasí dneska bylo tak krásný, že sem musel zamakat na červeným, měnil sem palivák a ten olej a zároveň ho nechal pěkně zahřát a proběhnul aj klimu, už nemám spz tak jen v garáži, aby se trošku promazal Pak v zimě už to bude na prd
A stříbrnýmu sem dneska 3h leštil sedačky, nejdříve lehce umyl a pak impregnoval a impregnoval až se to všechno uvnitř lesklo
No právě počasí dneska bylo tak krásný, že sem musel zamakat na červeným, měnil sem palivák a ten olej a zároveň ho nechal pěkně zahřát a proběhnul aj klimu, už nemám spz tak jen v garáži, aby se trošku promazal Pak v zimě už to bude na prd
A stříbrnýmu sem dneska 3h leštil sedačky, nejdříve lehce umyl a pak impregnoval a impregnoval až se to všechno uvnitř lesklo
2x Rover 620ti