Včera sem byl v garáži a hrozně mě hřálo srdíčko, když sem zase viděl naleštěného červeňáka v garáži, to je radost pohledět, snad mi tak vydrží hodně, hodně let. Chudák silver musí bejt před barákem narozmarech počásí a tím bude stále víc chátrat. Taky auto neberu jako dopravbní prostředek, auto pro mě bylo vždycky víc, než jen kus želaza a plastů
No když si vyndáč chladiče, budeš muset vypustit klimatizaci, šlo by to i bez vypuštění, ale ten malej chladič klimi by ti tam zůstal. Ale když ten klimatizační okruh rozebereš, chtělo by to aspoň zacpat obě trubky, aby dovnitř nemohla vlhkost. Pokava´d bys to fakt vynadaval, vznikne tam hrozně pěknej přístup, to už je pak paráda a dá se všechno vyčistit a vycídit, už se dá tak dostat i na převodovku a blok motoru. ty trubky je dobrý nápad, když už bys to měl takhle rozebraný, vypadalo by to potom krásně. Já sem si takhle mimo jiné dělal tu vodící trubičku měrky oleje, ze strany za turbem j dost narezlá, obrousil jsme co šlo a použil několikrát odrezovač, pozinkoval sprejem a pak opět nalakoval na černo, ale v tom žáru nevím nevím.
F.i.s.h.men - No máš na jednu stranu pravdu, dneska už je to většinou všechno kaše, každej s tím líta a jak to dojezdí, jde to do bazaru. Na druhou stranu je to pak zase skoro zadarmo. Před týdnem se dražil na aukru modrý 620ti, r.v.1997, béžová kůže s vadnou převodovkou a místy potlučen za 13500,- Tak i kdyby jsi do toho pak ještě nainvestoval dalších 80tis kč, měl bys krásný auto, do 100tis kč a to by ti učitě mnoho peněz zbylo, nebo bys to měl včetně laku TOP. Tady dávám odkaz na tu starou aukci, já ho docela chtěl na díly, jenže mě se*rou naši poslanci a dávat eko poplatek, ručení a přihlašování a pak zase rušit a řešit eko likvidaci, je to špatný.
http://www.aukro.cz/item879904832_rover ... obuti.html