Specialitky Rovera
- Roman620ti
Re: Specialitky Rovera
Ono nakonec člověk zjistí, že skoro v každém servisu dělaj prasata. Ač značkovej nebo neznačkovej, všude se najde nějakej dobytek.
2x Rover 620ti
No kdyz sem si do obyc.servisu pro nej sel tak tam zrovna s autem co tam dala moje zenska jezdil a vytacel motor do otacek tak sem mel co delat abych po nem nevyjel.nejakej mladej novacek.no jestli tohle delali i s mym... Ja to videt jak mi ho tam turuje tak ho z toho auta vykopu
- Roman620ti
no právě a ještě do toho auta sedaj jak hovada a minule jsem měl na vyčištěném čalounění černou čáru z podrážky Naštěstí jsem jí vyčistil, ale bojím se to někam dávat.
2x Rover 620ti
Me ty sedacky jeste predemnou ocistil.a snad by si to nedovolili na tak svetly sedacky sedat spinavy.
A co pojedes do jicina?
A co pojedes do jicina?
- Roman620ti
Jj chtěl bych. Pokud se nic nepokazí, tak za hezkého počasí přijedu červeným a nebo za deště holt stříbrným Tíčkem
2x Rover 620ti
To ja dorazim jen zlatym nebo bych vzal zensky tigru
Tak koukám, že už to je jasný že dorazíš
Auta bych někam kde to neznám nedal...pokud to není originál servis, ale to už bohužel u Rovera není ale stejně, jak ste říkali, tak prasata se najdou všude.
Edit: R4ms3S - necituj poslední příspěvek
Auta bych někam kde to neznám nedal...pokud to není originál servis, ale to už bohužel u Rovera není ale stejně, jak ste říkali, tak prasata se najdou všude.
Edit: R4ms3S - necituj poslední příspěvek
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Ten orig.servis je original kde dela hodne rovery a ted i land rovery protoze hned vedle je tenhle autosalon.a nevite nahodou na kolik vyjde vymena gumy u prednich oken?mam to cely zkrouceny a spatne se oteviraji.v utery tam musim kvuli nim zajet do servisu
S tímhle mám taky problém...jakmile jedu víc než 100kou, tak je v autě děsnej bordel....docela by mě zajímala cena.
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
V utery se tam zajedu zeptat tak sem zvedavej co na me vybali.to dam stejne jen litr za Arbeit.necham si rovnou doplnit klimu at pak v lete u more nechcipam v kabine
- Roman620ti
No teď jsem to zažil taky u toho stříbrného, podle mě tam tu gumu nějaký hovado špatně natáhlo, je tam v ní varhulec, pod kterej se za rychla dostává vzduch a pak to vydává turbulenci. Si myslím...
2x Rover 620ti
No ja to mam uplne v rohu u zrcatka prekrouceny.tim padem pri zavirani to nevleze do spravny drazky a mam co delat aby se to vubec zavrelo
- Roman620ti
No já mám ten varhulec taky u zrcátka Až budu mít čas, zkusím se na to podívat. Třeba půjde zpátky narovnat.
Ale okno zajíždí v pohodě...
Ale okno zajíždí v pohodě...
2x Rover 620ti
Kdyz to zajede dobre tak je to v poho.ale to je malokdy.zkousel sem to narovnat ale je to uz moc spatny.je to uz na vymenu
- Fujitsu
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem měl na 416ce pěknej varhánek u B sloupku, postupně to došlo až tak daleko, že okno jelo mimo těsnění vně po rámu dveří. Ve čtvrtek jsem teda vyhodil tapecírunk ze dveří zjistil jsem že sklo bylo celé vyhozené a vůbec nebylo v té gumě.... celé těsnění kolem řidičového skla jsem koupil z vrakáče tušim za 200 a vyměnil, a pro jistotu ho přilepil do svislých vodících lišt co sou ve dveřích, aby to z nich příště zase nevypadlo.
Rover 416Si, 1997, šedá kůže, Platinum Silver
http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=212 www stránky: http://www.fuji.estranky.cz
http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=212 www stránky: http://www.fuji.estranky.cz