Rover 620 Ti začal strácet výkon chcípnul a už nestartuje
Re: Rover 620 Ti začal strácet výkon chcípnul a už nestartuj
Co že si mi poslal lenham3?Jo předchozí majitel by zasloužil pořádně Sem zas jednou něco koupil,ted už stim nic nenadělám.Musim se snažit to dát do kupy.Co si otom myslíte,půjde to ještě?Nebo se mam podívat po jinným motoru nebo autu Když ten blok nemá vložky válců,budu rád za každou radu
Lenham Ti poslal "soukromou zprávu". Já bych koupil novej motor, nebo bych to zapálil a hotovo.
Jo už to vidim,sem si toho vůbec nevšiml vocas.Hele zapalovat to fakt nebudu kvůli tomu sem to nekoupil spíš bych zapálil min. majitele!
Cau, tak ty sou oba na vyhazov, nebo na vybrus a kovany pisty, ale buh vi aby to nebylo stejnak nejak nacli to muselo dostat hroznej kotel:-
D
D
Miluji Rover Club. T16 turbo power.
Mám doma motor na turbíčko , pro jistotu jsem z něho sundal hlavu, abych se podíval jak vypadají válce a písty. Všechno je v pořádku, točí se to jak má , válce nepoškrábané bez schůdku v horní části válce. Vanu jsem měl také dole , také vše OK. Pokud budeš mít zájem tak se ozvi na SZ pošlu foto. Cena za komplet blok s klikovým mechanismem 2000,-. Mám i hlavu na novější provedení ( bez snímače otáček na sací vačce). Cena dohodou. Mám i nové tesnění pod vanu.
Neopravuj to a kup ode mě mazlíka
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
:-Dtys ho jeste neprodal?
Zdravim všechny roveráky,poradíte mi pleas jak správně nastavit rozvody na Ti,vim že musim zaaretovat na setrváku a nastavit vačky na rysky in-exhauts (jinak na 3válcí sou otevřenný sací vent. a na 4výfuk. ventil).Jen že mi to nevychází úplně přesně když přiložim ocelový pravítko přeš celej průměr obou vačkov. kol,neni to snad ani o zub ale tak o půl,řemen by měl bejt dobrej,mam to zafixovanný plast. páskama.Vždycky když řemen dopnu tak je to pokaždý stejný.Koukal sem i na hlavu ze starýho motoru a taky tam neseděli úplně přesně.Jinak klikou sem otočil pomalu několikrát a nikde se to nepotkalo,nevim jak jinak co stim.Předem dík za vaše rady a tipy
Měl jsem stejný problém , když jsem skládal motor na turbíčko. Nesedělo mě to také o kousek. Nebylo to ani o půl zubu. Prozkoušel jsem to otáčením dopředu a do zadu a žádný problém nenastal. Mělo by to být v pohodě. Může to dělat snížená hlava, pokud ji už někdo srovnával. Stejný problém jsem měl i u VVC.
Jasný nakonec sem to zadělal a dobrý chytnul na hned,hlava by neměla bejt snižovaná.Jen sem zjistil když sem to byl projet že když se to ohřeje mi kape olejový čerpadlo,vypadá to že je simering v prde...Tak si ty rozvody mužu zas znova zopakovat ale už na autě.Ach jo co sem komu udělal
... jj, myslim ze o tom simeringu uz se tu mluvilo hodnekrat, ze je nejlepsi ho vymenit hned Hele, kdo se uci, tak vsechno dela nanekolikrat... ber to tak, ze priste budes vedet a budes mit rozvody natrenovany
- Roman620ti
Tak na tohle gufero fakt bacha, nikdy bych tomu nevěřil, ale když je starý a dával tam někdo předchozí neoriginální gufero, může vyběhnout. Stalo se mi to na obou autech, při protáhnutí do vysokejch otáček vyskočilo a olej začal stříkat do rozvodu a ven, že sem auto málem zadřel. U stříbrnýho sem nato přišel až po dojetí na místo a oleje tam zbylo snad jen litr dva, všechno bylo po motoru a podlaze. Psal sem atdy o tom v jendom tématu hodně, určitě počkej a objednej si originální gufero, já sem tam dával různý dostupný v čr a snad 10x sem musel jak ču*rák dělat rozvody, aby to za jeden den začlo rosit, nebo po měsíci. O jednom víkendu sem to třeba měnil hned dvakrát, od té doby co sem dal origo tak na stříbrným už to mám asi přes rok a zatím sucho, jako nový, ale raději klepu...
2x Rover 620ti
ME drzelo SKF...Jedno mam nekde doma ale nevim kde.To drzelo bezvadně.
Zdarec tak jak na to koukám,tak sem si koupil na prd gufero od ajusy(to sem ho chtěl jít zrovna vyměnit) .Kousek ode mě dělaj čerpadla a udělali by mi na míru to by se asi taky dalo,jen nevim co by za to chtěli.Neměl si tam tohle seba? http://zbozi.arkov.cz/i/57749-cr-35x47x ... n-skf.html ).Jak dlouho trvá když bych si obědnal origo z UK než dojde?Předem díky,na autě se asi ještě chvíli natrápim,vim že tady někdo řikal že stříbrný sou prokletý asi na tom něco bude
zkusim ho najit bylo cerny skf a rozmery jako z odkazu