Škubání vozu při brždění motorem Rover 620ti
Re: Škubání vozu při brždění motorem Rover 620ti
+ 200 koní:-D:-D:-D přesně tak.. Noo je to mechaniskeho razu takze silenbloky zkontroluju:)a snad se to zlepsi.Na modryho je necham udelat tuzsi:)
Miluji Rover Club. T16 turbo power.
- Roman620ti
No jestli je máš tak unavený, jako je měl já, tak se Ti to určitě zlepší. Zvláště ta spodní kost, byla úplně vytrhlá, tam sem si pak motorem mohl rukou hejbat v uložení Jen nevím, jak může vypadat ten silenblok převodovky, je tam nějak schovanej, že neni pořádně vidět, tak abych ho neměl taky v prd*eliseba píše:+ 200 koní:-D:-D:-D přesně tak.. Noo je to mechaniskeho razu takze silenbloky zkontroluju:)a snad se to zlepsi.Na modryho je necham udelat tuzsi:)
2x Rover 620ti
Toto ale není myšleno vážně, že ne?Karel Douša píše:Ty silentbloky jsou jen následek nějakého problému s motorem, když dáš nový, jen tlumíš následky.
je to jen jedna z věcí která mne zaujala...pokud máš představu, že při brždění motorem se u motoru se systémem vstřikovaním benzínu ve válcích něco spaluje, tak raději opravdu "NO COMMENT"...
jinak diagnostika je opravdu rada nad zlato...taková hodně věcná...
s poslední věc- to cukání, co se zde řeší (nebo aspoň jak jsem to pochopil), jsem nejednou zažil i u nafťáka...co mám vyměnit tam? žhaviče?
jen jsem chtěl pomoct, místo toho se tu musím dohadovat o správnost každé své rady...
Rover 825TD
Diagnostika at de do ....... A svicky a vsechno taky tim to neni.vidim to na silenbloky vymlaceny normalne tim ze to neni novy auto a ne zadnou zavadou na motrou:-D:-D:-D Jinak sem dal novej vzduch filtr a hned to vic hrabe:):):):-Dasi se uz preridily mapy v ECU:):)Jeste pric ten spunt z vyfuku jmenem katalizator a dovest studenej vzduch k airboxu a hend to bude lepsi:)
Miluji Rover Club. T16 turbo power.