Škubání vozu při brždění motorem Rover 620ti

seba
Kontaktovat uživatele:

Re: Škubání vozu při brždění motorem Rover 620ti

Příspěvek od seba » úte čer 16, 2009 19:22

+ 200 koní:-D:-D:-D přesně tak.. Noo je to mechaniskeho razu takze silenbloky zkontroluju:)a snad se to zlepsi.Na modryho je necham udelat tuzsi:)
Miluji Rover Club. T16 turbo power.

Roman620ti

Příspěvek od Roman620ti » úte čer 16, 2009 19:55

seba píše:+ 200 koní:-D:-D:-D přesně tak.. Noo je to mechaniskeho razu takze silenbloky zkontroluju:)a snad se to zlepsi.Na modryho je necham udelat tuzsi:)
No jestli je máš tak unavený, jako je měl já, tak se Ti to určitě zlepší. Zvláště ta spodní kost, byla úplně vytrhlá, tam sem si pak motorem mohl rukou hejbat v uložení :-D Jen nevím, jak může vypadat ten silenblok převodovky, je tam nějak schovanej, že neni pořádně vidět, tak abych ho neměl taky v prd*eli :idea:
2x Rover 620ti

Morte

Příspěvek od Morte » úte čer 16, 2009 23:20

Karel Douša píše:Ty silentbloky jsou jen následek nějakého problému s motorem, když dáš nový, jen tlumíš následky.
Toto ale není myšleno vážně, že ne? :lol:

je to jen jedna z věcí která mne zaujala...pokud máš představu, že při brždění motorem se u motoru se systémem vstřikovaním benzínu ve válcích něco spaluje, tak raději opravdu "NO COMMENT"... :roll:

jinak diagnostika je opravdu rada nad zlato...taková hodně věcná...

s poslední věc- to cukání, co se zde řeší (nebo aspoň jak jsem to pochopil), jsem nejednou zažil i u nafťáka...co mám vyměnit tam? žhaviče? :lol:

jen jsem chtěl pomoct, místo toho se tu musím dohadovat o správnost každé své rady... :?
Obrázek
Rover 825TD

seba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od seba » úte čer 16, 2009 23:58

Diagnostika at de do ....... A svicky a vsechno taky tim to neni.vidim to na silenbloky vymlaceny normalne tim ze to neni novy auto a ne zadnou zavadou na motrou:-D:-D:-D Jinak sem dal novej vzduch filtr a hned to vic hrabe:):):):-Dasi se uz preridily mapy v ECU:):)Jeste pric ten spunt z vyfuku jmenem katalizator a dovest studenej vzduch k airboxu a hend to bude lepsi:)
Miluji Rover Club. T16 turbo power.

Odpovědět