Výkon Turbáka (620Ti) na brzdě
Re: Výkon Turbáka (620Ti) na brzdě
Díky za Tvé velmi reálné zhodnocení, já jsem si tak trochu vsugeroval hodnoty Mitsubishi Evo, ale nebral jsem ten generační rozdíl a vůbec celkové pojetí auta 4 kolka a pod.. Uvidím, jak budu mít udělané rozvody a trochu slušné gumy, tak bych možná tu brzdu risknul, ale nebude to hned, momentálně dost krvácím, abych zazimoval sklad a garážové stání 

Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
-
- Kontaktovat uživatele:
Já dělal 4roky závodní Eva, přesně do skupiny N (produkční vozy) v rally, takže mám zhruba představu, že to neni taková sranda 
Evo má krom všeho naprosto spočítanýho (kolem motoru) taky variabilní časovaní ventilů od 8 evoluce
Jedna věc, mi ale trochu leží v žaludku a to je jedna pomluva na tuhle brzdu a to že trochu podbržďuje
A frajer taky do turbáka skočil a né, že by byl úplně studenej, ale fakt ho nezahřál na provozní teplotu a hned odbrzdil do omezovače a měl hotovo
Za ty prachy co by člověk čekal 

Evo má krom všeho naprosto spočítanýho (kolem motoru) taky variabilní časovaní ventilů od 8 evoluce
Jedna věc, mi ale trochu leží v žaludku a to je jedna pomluva na tuhle brzdu a to že trochu podbržďuje

A frajer taky do turbáka skočil a né, že by byl úplně studenej, ale fakt ho nezahřál na provozní teplotu a hned odbrzdil do omezovače a měl hotovo

- Roman620ti
No to bych asi explodoval, kdepak, tam by mě nikdo nedostal... 

2x Rover 620ti
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky to bylo poprvé co Turbák chudák takhle zaštěkal 

-
- Kontaktovat uživatele:
Nóóó hezký, pár peněz ten motor pobral
Ale výkon krásnej, na sériovou jednotku