Každopádně se mi zdá, že v Roverovi je něco špatně. Zdá se mi, že je to trochu jakoby chrastítko...snad to není turbo, ale když to vytočím, i na neutrál, a nechám padat otáčky, tak to lehce chrastí....snad to je jenom výfuk...prosím

To chrastítko je znak všech Tíčkářů. Kdysi jsem to hodně řěšil, do doby, kdy jsem poznal mnoho kolegů a měli stejnej problém. Dokonce jsem měl s kolegou srazík a měli jsme to naprosto stejný. Bude to asi turbína, není už nová, ale má to snad každé starší Tíčko. Mimochodem jsem to psal i tady : http://roverclub.cz/bb/viewtopic.php?t=178tobias píše:No...toho se právě dost bojim...a to už bych si radši koupil toho Saaba...ale na to je trochu brzo![]()
Každopádně se mi zdá, že v Roverovi je něco špatně. Zdá se mi, že je to trochu jakoby chrastítko...snad to není turbo, ale když to vytočím, i na neutrál, a nechám padat otáčky, tak to lehce chrastí....snad to je jenom výfuk...prosím
To já si myslel taky, když sem si toho začal všímat, ale náhodné psaní s předchozím majitelem jsem se dozvěděl, že to dělalo i jemu a že to bude asi hřídelka v turbu. Prej se do toho nikomu nechtělo.tobias píše:![]()
![]()
Jojo, vim ze sme se o tom bavili, ale tedka se mi zda, ze to je horsi...ale nevim nevim. Musim zase chvili jezdit omegou, asi sem si moc zvyknul na ten vykon a moc to tocim, nebo uz nevim...zase pekne pianko...jinak sem koukal, ze mas novy fotky na louce. hezky pekne
Jj do toho se musí chtít, pak to jde samotobias píše:) to neplanuju, jsem zatim absolutne spokojenej
je to v horizontu treba dvou tri let.
Kazdopadne pokud to je jenom tohle, tak na to kaslu a casem si zvyknu....ostatne z omegy se ozyvalo tolik zvuku, ze tohle je oproti tomu pianko
No jo, hliniky sem uz na chate vytahnul, nalesti, ususil a zase schovalno jo, aspon sem si trochu udelal chut. Kazdopadne do toho motoru se mi strasne nechce...je to desna piplacka.
Jj ty kryty jsou raritatobias píše:Přesně...je super, když je na autě co nejvíc věcí původních...teda pokud vypadají tak hezky jako u Roveraproto uvažuju, že bych tam hodil zpátky ty kryty na světla.
Mimochodem, nechces jednu tu pastu?
Vzdyt to bude pro kolegy z klubu, mala snizeni marze me nezabijeRoman620ti píše:Neblázni... pod zisk 14,50kč nechoď