Prihláška na rajóny...

Spring

Prihláška na rajóny...

Příspěvek od Spring » sob pro 29, 2007 9:48

Táááák s dovolením sa hlásim ako nový majiteľ Šľachtica z Britských ostrovov.....a verím , že nebudem hneď ukameňovaný, že otváram nový topic, ale priznám, sa neviem kde inde by som to mal urobiť.
Rovi je moje zatiaľ 30. autíčko v poradí, práve je na totálnom očistci v umyvárke, takže zatiaľ pripojím nejaké foto ak budem vedieť kam, ale zatiaľ od pôvodného majiteľa....
S podobnými fórami mám zatiaľ len dobré skúsenosti ( ford focus,BMW....) a verím, že aj tuto to nbebude iné....myslím, že je dobré ak sa príslušníci,,menšín 8) 8) 8) " dávajú dokopy bez rozdielu pohlaví :D svetonázoru a národnosti....teším sa na výmenu skúseností.

Roman620ti

Re: Prihláška na rajóny...

Příspěvek od Roman620ti » sob pro 29, 2007 16:09

Spring píše:Táááák s dovolením sa hlásim ako nový majiteľ Šľachtica z Britských ostrovov.....a verím , že nebudem hneď ukameňovaný, že otváram nový topic, ale priznám, sa neviem kde inde by som to mal urobiť.
Rovi je moje zatiaľ 30. autíčko v poradí, práve je na totálnom očistci v umyvárke, takže zatiaľ pripojím nejaké foto ak budem vedieť kam, ale zatiaľ od pôvodného majiteľa....
S podobnými fórami mám zatiaľ len dobré skúsenosti ( ford focus,BMW....) a verím, že aj tuto to nbebude iné....myslím, že je dobré ak sa príslušníci,,menšín 8) 8) 8) " dávajú dokopy bez rozdielu pohlaví :D svetonázoru a národnosti....teším sa na výmenu skúseností.
Jůůůůůůů, další šestistovka a v červené metalíze se světlým interiérem :P :P :P Napiš třeba recenzi na moje.auto.cz , tady v Roverclubu je to složitější. Budu se těšit na obrázky :P
2x Rover 620ti

MOOG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MOOG » sob pro 29, 2007 23:55

Obrazky muzete klidne cpat do topicu FOTOGALERIE ROVER 600 8)
http://roverclub.cz/bb/viewtopic.php?t=23

tobias

Příspěvek od tobias » ned pro 30, 2007 15:03

spring: Vítej :) taky sem zvědavej, až se předvedeš :)
prodany Rover 620ti :(
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Spring

Příspěvek od Spring » ned pro 30, 2007 15:12

MOOG píše:Obrazky muzete klidne cpat do topicu FOTOGALERIE ROVER 600 8)
http://roverclub.cz/bb/viewtopic.php?t=23
Vďaka za radu, pracujem na tom .... :)

Spring

Příspěvek od Spring » ned pro 30, 2007 15:13

Roman620ti píše: Jůůůůůůů, další šestistovka a v červené metalíze se světlým interiérem :P :P :P Napiš třeba recenzi na moje.auto.cz , tady v Roverclubu je to složitější. Budu se těšit na obrázky :P
Fúúúha.....videl som to tvoje autíčko a ,,smekám" fakt krásne.Je vidieť že je o neho postarané.Gratulujem. 8)

tobias

Příspěvek od tobias » ned pro 30, 2007 16:51

Mám ho jenom chvilku, takže je to zatím spíš věc předchozího majitele...teď to jsou dva měsíce a zatím super.
S jakým to máš motorem? A rok? Atd atd :)
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

tobias

Příspěvek od tobias » ned pro 30, 2007 17:04

kazdopádně díky za pochvalu :D
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Roman620ti

Příspěvek od Roman620ti » ned pro 30, 2007 19:46

Jsem rád, že jsme se rozrostli o další představenou šestistovku. A zvlášť o takovou krásnou, naleštěnou :P To já mám třeba zadní nárazník už poškrábaný, zato ta Tvá nemá po škrábanci ani náznak :shock: Ať Ti dobře slouží a třeba se sejdem někdy na srazu :) :P
2x Rover 620ti

Spring

Příspěvek od Spring » ned pro 30, 2007 21:35

Roman620ti píše:Jsem rád, že jsme se rozrostli o další představenou šestistovku. A zvlášť o takovou krásnou, naleštěnou :P To já mám třeba zadní nárazník už poškrábaný, zato ta Tvá nemá po škrábanci ani náznak :shock: Ať Ti dobře slouží a třeba se sejdem někdy na srazu :) :P
No ono tam nejaké škrabance sú, ale fotka veľa zahladí :) zase nič strašné, autíčko ešte schne po tepovaní, ideme objednať rozvody a opraviť servo lebo to tečie....ešte nejaké detily ako podsvietenie hodín a podsvietenie ovládania sťahovania okien dať do prevádzky no a o cca mesiac ešte raz dvakrát pretepovať a bude sa to možno podobať tomu ako má byť...Roman nastavil etalón hodně vysoce :wink: 8) 8) 8)

Spring

Příspěvek od Spring » ned pro 30, 2007 22:03

neodpustím si toto asi musíte vidieť :P :

http://rover600.homecall.co.uk/Rowenas.htm

tobias

Příspěvek od tobias » ned pro 30, 2007 23:03

Spring píše:neodpustím si toto asi musíte vidieť :P :

http://rover600.homecall.co.uk/Rowenas.htm
ty jo...tak mame co dohanet :) kazdopadne super stranka!!! Ackoliv uz mi nektery prijdou preplacany, ale je to stejne super :)...koukam, ze si uz prbrouzdal celej net :)
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Roman620ti

Příspěvek od Roman620ti » pon pro 31, 2007 15:39

Spring píše: No ono tam nejaké škrabance sú, ale fotka veľa zahladí :) zase nič strašné, autíčko ešte schne po tepovaní, ideme objednať rozvody a opraviť servo lebo to tečie....ešte nejaké detily ako podsvietenie hodín a podsvietenie ovládania sťahovania okien dať do prevádzky no a o cca mesiac ešte raz dvakrát pretepovať a bude sa to možno podobať tomu ako má byť...Roman nastavil etalón hodně vysoce :wink: 8) 8) 8)
Ono asi po těch letech jsou ty škrábance normální, ale třeba bych se bál nechat si ten zadní nárazník přelakovat, aby pak neměl jinej odstín, to radši ty škrábance :lol: Jinak koukám, že Tě čekají stejné věci jako rozvody, tekoucí hadice serva, žárovičky v podvětlení... Taky jsem měnil :wink: :)
Jinak už teď máš krasavce, natož když budeš ještě tepovat, to bude jako z fabriky :P :P :P Snad se někdy sejdem všichni na srazu, to by byly fotky :P Jako z Anglie :D
2x Rover 620ti

tobias

Příspěvek od tobias » pon pro 31, 2007 17:22

roman: lakovat ma cenu, pokud to garazujes...ale tady v praze, kdyz to pouzivam v provozu, tak vam muzu jenom zavidet :cry:
a už mi to někdo odřel :cry: :cry: :cry: teda jenom nárazník, ale nějaký hovado pitomý...někomu prostě do ruky volant nepatří... :evil:
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Spring

Příspěvek od Spring » pon pro 31, 2007 17:40

Roman620ti píše: Ono asi po těch letech jsou ty škrábance normální, ale třeba bych se bál nechat si ten zadní nárazník přelakovat, aby pak neměl jinej odstín, to radši ty škrábance :lol: Jinak koukám, že Tě čekají stejné věci jako rozvody, tekoucí hadice serva, žárovičky v podvětlení... Taky jsem měnil :wink: :)
Jinak už teď máš krasavce, natož když budeš ještě tepovat, to bude jako z fabriky :P :P :P Snad se někdy sejdem všichni na srazu, to by byly fotky :P Jako z Anglie :D

No už len zistiť ktoré to tečú hadice pri tom serve :? Rozvody sú objednané, prídu ca vo štvrtok a budú komplet za cca 6300 cenu ( mechanik bral značkové veci, tak je to trochu možno viac ako za lacné )čo je myslím nie zlá cena.
Takže asi tie choroby Romanom vyššie spomenuté sú asi také ,,Roverácke",...na tie sa pozriem po rozvodoch... :twisted:
Prajem vám všetkým super nový rok :P :P :P
Obrázek

Odpovědět