Prihláška na rajóny...
Prihláška na rajóny...
Táááák s dovolením sa hlásim ako nový majiteľ Šľachtica z Britských ostrovov.....a verím , že nebudem hneď ukameňovaný, že otváram nový topic, ale priznám, sa neviem kde inde by som to mal urobiť.
Rovi je moje zatiaľ 30. autíčko v poradí, práve je na totálnom očistci v umyvárke, takže zatiaľ pripojím nejaké foto ak budem vedieť kam, ale zatiaľ od pôvodného majiteľa....
S podobnými fórami mám zatiaľ len dobré skúsenosti ( ford focus,BMW....) a verím, že aj tuto to nbebude iné....myslím, že je dobré ak sa príslušníci,,menšín " dávajú dokopy bez rozdielu pohlaví svetonázoru a národnosti....teším sa na výmenu skúseností.
Rovi je moje zatiaľ 30. autíčko v poradí, práve je na totálnom očistci v umyvárke, takže zatiaľ pripojím nejaké foto ak budem vedieť kam, ale zatiaľ od pôvodného majiteľa....
S podobnými fórami mám zatiaľ len dobré skúsenosti ( ford focus,BMW....) a verím, že aj tuto to nbebude iné....myslím, že je dobré ak sa príslušníci,,menšín " dávajú dokopy bez rozdielu pohlaví svetonázoru a národnosti....teším sa na výmenu skúseností.
- Roman620ti
Re: Prihláška na rajóny...
Jůůůůůůů, další šestistovka a v červené metalíze se světlým interiérem Napiš třeba recenzi na moje.auto.cz , tady v Roverclubu je to složitější. Budu se těšit na obrázkySpring píše:Táááák s dovolením sa hlásim ako nový majiteľ Šľachtica z Britských ostrovov.....a verím , že nebudem hneď ukameňovaný, že otváram nový topic, ale priznám, sa neviem kde inde by som to mal urobiť.
2x Rover 620ti
Obrazky muzete klidne cpat do topicu FOTOGALERIE ROVER 600
http://roverclub.cz/bb/viewtopic.php?t=23
Vďaka za radu, pracujem na tom ....MOOG píše:Obrazky muzete klidne cpat do topicu FOTOGALERIE ROVER 600
Fúúúha.....videl som to tvoje autíčko a ,,smekám" fakt krásne.Je vidieť že je o neho postarané.Gratulujem.Roman620ti píše: Jůůůůůůů, další šestistovka a v červené metalíze se světlým interiérem Napiš třeba recenzi na moje.auto.cz , tady v Roverclubu je to složitější. Budu se těšit na obrázky
- Roman620ti
Jsem rád, že jsme se rozrostli o další představenou šestistovku. A zvlášť o takovou krásnou, naleštěnou To já mám třeba zadní nárazník už poškrábaný, zato ta Tvá nemá po škrábanci ani náznak Ať Ti dobře slouží a třeba se sejdem někdy na srazu
2x Rover 620ti
No ono tam nejaké škrabance sú, ale fotka veľa zahladí zase nič strašné, autíčko ešte schne po tepovaní, ideme objednať rozvody a opraviť servo lebo to tečie....ešte nejaké detily ako podsvietenie hodín a podsvietenie ovládania sťahovania okien dať do prevádzky no a o cca mesiac ešte raz dvakrát pretepovať a bude sa to možno podobať tomu ako má byť...Roman nastavil etalón hodně vysoceRoman620ti píše:Jsem rád, že jsme se rozrostli o další představenou šestistovku. A zvlášť o takovou krásnou, naleštěnou To já mám třeba zadní nárazník už poškrábaný, zato ta Tvá nemá po škrábanci ani náznak Ať Ti dobře slouží a třeba se sejdem někdy na srazu
- Roman620ti
Ono asi po těch letech jsou ty škrábance normální, ale třeba bych se bál nechat si ten zadní nárazník přelakovat, aby pak neměl jinej odstín, to radši ty škrábance Jinak koukám, že Tě čekají stejné věci jako rozvody, tekoucí hadice serva, žárovičky v podvětlení... Taky jsem měnilSpring píše: No ono tam nejaké škrabance sú, ale fotka veľa zahladí zase nič strašné, autíčko ešte schne po tepovaní, ideme objednať rozvody a opraviť servo lebo to tečie....ešte nejaké detily ako podsvietenie hodín a podsvietenie ovládania sťahovania okien dať do prevádzky no a o cca mesiac ešte raz dvakrát pretepovať a bude sa to možno podobať tomu ako má byť...Roman nastavil etalón hodně vysoce
Jinak už teď máš krasavce, natož když budeš ještě tepovat, to bude jako z fabriky Snad se někdy sejdem všichni na srazu, to by byly fotky Jako z Anglie
2x Rover 620ti
Roman620ti píše: Ono asi po těch letech jsou ty škrábance normální, ale třeba bych se bál nechat si ten zadní nárazník přelakovat, aby pak neměl jinej odstín, to radši ty škrábance Jinak koukám, že Tě čekají stejné věci jako rozvody, tekoucí hadice serva, žárovičky v podvětlení... Taky jsem měnil
Jinak už teď máš krasavce, natož když budeš ještě tepovat, to bude jako z fabriky Snad se někdy sejdem všichni na srazu, to by byly fotky Jako z Anglie
No už len zistiť ktoré to tečú hadice pri tom serve Rozvody sú objednané, prídu ca vo štvrtok a budú komplet za cca 6300 cenu ( mechanik bral značkové veci, tak je to trochu možno viac ako za lacné )čo je myslím nie zlá cena.
Takže asi tie choroby Romanom vyššie spomenuté sú asi také ,,Roverácke",...na tie sa pozriem po rozvodoch...
Prajem vám všetkým super nový rok