Demontáž opierky hlavy
Demontáž opierky hlavy
Viete mi prosím niekto poradiť ako sa vyberá opierka hlavy z predných sedadiel na 600- ke? Potrebujem tam dostať vešiak na sako a priznám sa, už to vzdávam
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Neni to tak tezke -- taky jsem to raminko montoval ... jak je ta operka uchycena na dvou tyckach, tak ty tycky jdou do dvou plastovych bazmeku v operadle. Nekde se jeden z nich da zmacknout a pak to jde vyndat, jinde se musi s jednim z nich trochu pootocit (na zadnich sedadlech se tusim macka a vpredu se toci). Operky jsou tak pojistene proti vypadnuti treba pri nehode.
P.S.: Prominte mi tu terminologii
Vďaka za pomoc, zajtra to skúsim.mal som síce 4 Hondy ale nepamätal som sa ako to tam chlapci majú a či Rovi nemá niečo špeciálneAnderN píše:Neni to tak tezke -- taky jsem to raminko montoval ... jak je ta operka uchycena na dvou tyckach, tak ty tycky jdou do dvou plastovych bazmeku v operadle. Nekde se jeden z nich da zmacknout a pak to jde vyndat, jinde se musi s jednim z nich trochu pootocit (na zadnich sedadlech se tusim macka a vpredu se toci). Operky jsou tak pojistene proti vypadnuti treba pri nehode.
P.S.Terminológia bola na medzinárodnej úrovni