problém se zadním brzdovým třmenem 620

Odpovědět
811209

problém se zadním brzdovým třmenem 620

Příspěvek od 811209 » čtv pro 03, 2009 19:06

Nazdárek roveráci 8)
jsem batole v tomto super clubu a jelikož každé autinko si žádá údržbu, tak i já jsem se pustil do mé 620 nafťáčkožroutika :admin:
Mám problémek se zadním třmenem, jelikož mi nefakčila ručka na pravé straně, tak jsem se jal třmen kompletně rozebrat. Vše mám rozebráno, ale poslední mi zbývá vyndat otočný čep, který v podstatě zapřičiní samotné zabrždění, sice jsem ho rozpohyboval, ale stejně svůj účel neplní, tak bych rád věděl, v čom je problém a jak s ním ven :?:
Určitě tu někdo je, kdo by mi mohl poradit, těším se na rady zkušených odborníku :!:
Díky moc, a ať všem koně dupou :!: :!: :!:
Ademar

seba
Kontaktovat uživatele:

Re: problém se zadním brzdovým třmenem 620

Příspěvek od seba » čtv pro 03, 2009 23:35

Taky by mě to zajímalo, měl jsem ten samý problém.
Miluji Rover Club. T16 turbo power.

F.i.s.h.men

Re: problém se zadním brzdovým třmenem 620

Příspěvek od F.i.s.h.men » pát pro 04, 2009 2:44

nevim co myslis otocnym cepem, ale ten trmen se rozebira zhruba tak, ze vysroubujes pistek, vevnitr je seigrovka, kterou musis vynadat. Pak uz pujde vyndat ten sroub na kterym je pistek. vysypes takovej malej valecek a pak uz pujde vyndat ten klic co je k nemu pridelany lanko rucni brzdy.

Edit: jeste tam je takova podlozka s kulickama a jeste pred tim sroubem je takova vystoupla podlozka. tak je hned pod tou seigrovkou. uz si to moc nepamatuju.
ObrázekObrázek<<<---Klikni pro zvětšení
Rover 216GSi - zanedlouho transplantace motoru D16Z2 (na obrázku) + pár dalších oprav a úprav HOTOVO 31.7.2011

Odpovědět