Z ničoho nič mi zamkol centrál sám od seba pri parkovaní.... a odvtedy ak auto zamknem po chvíli samo odomkne, alebo niekedy aj hneď....občas zase neodomkne hneď , ale spustí alarm.....no proste chaos....takže parkujem tak že zamykám manuálne a odpájam baterku....nevie náhodou niekto čo by to mohlo byť a ako sa to dá odstrániť ? ( neviem, nejaký postup na reštart centrálu či niečo podobné )
Niekedy odomyká hneď do cca 1-3 min.,nekdy až po cca 5-10 min,noi proste navypočítateľné.
Vďaka za pomoc
Závada:Centrál a alarm na 620 SDi- Batéria v DO !!!
-
Re: Hľadám pomoc pri závade:Centrál a alarm na 620 SDi
jo jo nazdar mne toto robilo ešte ked som mal fiata a stačilo mi nastriekať yamky s takym sprejom wd 40 sa to vola a bol pokoj skus stoji to par korun
-
jo jo nazdar mne toto robilo ešte ked som mal fiata a stačilo mi nastriekať yamky s takym sprejom wd 40 sa to vola a bol pokoj skus stoji to par korun
To už je ok, bola to obyčajná závada na kontaktoch v batérách ovládača Stačilo vybrať batérie , trochu poškrabkať a vrátiť späť.plevkapeter píše:jo jo nazdar mne toto robilo ešte ked som mal fiata a stačilo mi nastriekať yamky s takym sprejom wd 40 sa to vola a bol pokoj skus stoji to par korun
Ale nič to teraz pre istotu odišla šponovacia klapka na drážkovanom remeni....život je zmena