LIDI JSOU HOVADA
-
- Kontaktovat uživatele:
LIDI JSOU HOVADA
Ahoj všem,
když opominu ruzné malé škrábance od nákupních košíků, tak dnes jsem se vytočil. Těšil jsem se, že protáhnu Rakosníčka v příjemný zářijový den. Přišel jsem na parkoviště a zjistil jsem, že mu nějaký "člověk" ukopl zrcátko, dokonce i s tou kovovou nohou co tam je a ještě poskakal po předním nárazníku. Takže místo pohodového nedělního odpoledne a těšení se na sraz, mně bude čekat shánění pravého zrcátka. Tento rok nějak nepřeje Rákosníčkovi
když opominu ruzné malé škrábance od nákupních košíků, tak dnes jsem se vytočil. Těšil jsem se, že protáhnu Rakosníčka v příjemný zářijový den. Přišel jsem na parkoviště a zjistil jsem, že mu nějaký "člověk" ukopl zrcátko, dokonce i s tou kovovou nohou co tam je a ještě poskakal po předním nárazníku. Takže místo pohodového nedělního odpoledne a těšení se na sraz, mně bude čekat shánění pravého zrcátka. Tento rok nějak nepřeje Rákosníčkovi
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: LIDI JSOU HOVADA
Jsou to kundy a zlámat jim pracky, ale naštěstí máš ještě Sněhurku... Nebo ne? Myšleno jako že na Rajhrad dorazíš, ne?
-
- Kontaktovat uživatele:
Na Rajhrad jo. ale chtel jsem dovezt obe auta.
a pamatujes si, jak pred rokem, mi pro zmenu nekdo rozmalatil zadni svetlo, taky pred Rajhradem
a pamatujes si, jak pred rokem, mi pro zmenu nekdo rozmalatil zadni svetlo, taky pred Rajhradem
-
- Kontaktovat uživatele:
jojo je to pech!
-
- Kontaktovat uživatele:
No co na plat... a nejblbejsi, ze musim na technickou takze rychle to sehnat...a udelat:(
No náš Havířov,mi kdysi takhle ukopli zrcatko na fatanu uf,ještě že to nebyl Rovřík.Držím palce at to vyřešíš do srazu.
Tak máme další nehezký šrám od našich ohleduplných občanů,zřejmě majetných,protože takoví nehledí,že?
http://www.rajce.net/a4110717
Nestačí že auto je již po těch letech samý důlek,nebo ťukanec,tyto šrámy jsou, ale nepřehlédnutelné ,co s takovým poškozením dělat?,nějaký fix,nebo co? Už mě to celkem dost se.., asi vymontuju motor,nacpu to do nějaké Lada Nivy,zbytek rozprodám,a ať si hňupi třískaj,né? Člověk se snaží ať auti vypadá co nejdýl hezky a takoví koko.. ti to domlátí ze všech stran .....jdu udělat toto . při tom chystání dříví se uklidním ,dokud se na auto zas nepodívám.
http://www.rajce.net/a4110717
Nestačí že auto je již po těch letech samý důlek,nebo ťukanec,tyto šrámy jsou, ale nepřehlédnutelné ,co s takovým poškozením dělat?,nějaký fix,nebo co? Už mě to celkem dost se.., asi vymontuju motor,nacpu to do nějaké Lada Nivy,zbytek rozprodám,a ať si hňupi třískaj,né? Člověk se snaží ať auti vypadá co nejdýl hezky a takoví koko.. ti to domlátí ze všech stran .....jdu udělat toto . při tom chystání dříví se uklidním ,dokud se na auto zas nepodívám.
R 400 SDI 99
- Roman620ti
tohle vždycky hrozně nase*re, že v tu chvíli bys tomu dotyčnýmu rozkopal kanadama xicht, jenže většinou stejně nikdy nevíš kdo to udělal. Já sem všechny velký šrámy od klíče zatřel hodně opatrně tužkou, kterou mi dal lakýra když mi lakoval nárazník. Musí se s tím fakt opatrně aby ta barva byla ppouze v tom škrábanci a nebylo to opatlané i kolem. A když se to mázne kolem, takrychle umýt, pak to nevypadá špatně, akorát jako by to bylo odřené jen na barvu a né na základ. jenže stejně už to tam prostě je...
2x Rover 620ti
Přesně jak říkáš,max. tě to nasere,ale stejně nevíš kdo to byl,tak naděláš kulový,trochu už to ze mě spadlo,ale jak jsem už říkal,na autě už toho začíná být povíce,atak to nasere dvojnásob,takové další věci navíc. Takže nějaký lakýrník by mi mohl s tím trochu pomoct,jako že mi namíchá odstín do tužky? No, na zhruba takovou kamufláž by to aj stačilo,furt lepší,než když z laku takhle svítí ten bílý základ Zkusím se poptat po okolí,uvidíme s čím se potážu
R 400 SDI 99
-
- Kontaktovat uživatele:
Přesně jak říká Roman, já to natřel i kolem s tím že to pak rozleštím a ono ejhle, rozleštit to už nejde.. Je to jak pěst na oko, ale je to o chlup lepší než svítící kov.
- Roman620ti
No vidět to bude vždycky, pokud nedáš lakovat celej díl...Já to mám podůlkovaný boky taky jako kráva, se*re měto, kolik kre*ténu za ten život auto potkalo, určitě tomu pomohla i ta Praha a pak Brno. A ještě i poškrábaný, jenže vše krom nárazníku je původní lak a nechci si to enchat zprasit, abych pak měl něco zastříkaný od barvy a už by to stejně bylo jak bořenina. Stále přemejšlím o tom důlkaři, te%ď nedávno sem viděl u nás v práci A8mičku, komplet po kroupách v Praze, dělali mu komplet vyrovnání a jedinou přední kapotu museli lakovat, komplet je to z hliníku, takže i to je dražší a když sem to auto viděl, nevěřil ybch že je to 8let stará kára, opravdu jak z fabriky, nikde ani drobný důleček, neuvěřitelný co dokážou a za celek platil 56tis, tak možná příští rok to zkusím někde nechat zkouknout, kolik by to koštovalo...jenže to už říkám asi dva roky
Jinak tužka s namíchaným lakem stává kolem 300kč ...mě to dal takhle k tomu a nic zato nechtěl, ale platil sem 4200,- každopádně to je profík, tak to zato stálo
Jinak tužka s namíchaným lakem stává kolem 300kč ...mě to dal takhle k tomu a nic zato nechtěl, ale platil sem 4200,- každopádně to je profík, tak to zato stálo
2x Rover 620ti
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Takhle z těch fotek je špatně vidět, jak je to hluboké, ale rozleštit by to nešlo? Nejprve např. čistič laku a potom nějaký odstraňovač škrábanců asi ... ale možná je to moc velké, nevím.
No právě že lak je pryč,je to až na základ,naštěstí né až na plech,tak než to nějak zamaskuju,tak to aspoň nechytí lišku.AnderN píše:Takhle z těch fotek je špatně vidět, jak je to hluboké, ale rozleštit by to nešlo? Nejprve např. čistič laku a potom nějaký odstraňovač škrábanců asi ... ale možná je to moc velké, nevím.
R 400 SDI 99
- Roman620ti
AnderN píše:Takhle z těch fotek je špatně vidět, jak je to hluboké, ale rozleštit by to nešlo? Nejprve např. čistič laku a potom nějaký odstraňovač škrábanců asi ... ale možná je to moc velké, nevím.
Leda tak rozleštit na bílej základ...
2x Rover 620ti
to je dneska těžko.. já se vždycky snažím parkovat (na sídlišti nebo kdekoliv) vedle rezervačky, nebo viditeně drahýho auta a zatím (klep klep klep) se mě to oplatilo, jenže když se najde nějakej závistivej opravdu kre..n na entou, tak vám bez váhání objede klíčkem komplet auto kolem dokola a ještě vyryje několik hvězdiček jako mi ..
Když jsem přišel po pár dnech k autu, přiznám se, uronil jsem slzu.. ani nemám náladu tohle fotit, jako by člověk měl těch starostí a výdajů málo.. sekat ruce za tohle ..
Když jsem přišel po pár dnech k autu, přiznám se, uronil jsem slzu.. ani nemám náladu tohle fotit, jako by člověk měl těch starostí a výdajů málo.. sekat ruce za tohle ..
Lexus IS300 SportCross - driftovací kombík
Rover 620i r.v.93, LPG = 1,2Kč/1Km SOLD
R19 Cabrio 1.8l 66kW automat r.v.1989, Klima, KW Sport2, Keskin KT8 Black, 3kč/1km ale s větrem ve vlasech
http://lanin.rajce.idnes.cz/"
Rover 620i r.v.93, LPG = 1,2Kč/1Km SOLD
R19 Cabrio 1.8l 66kW automat r.v.1989, Klima, KW Sport2, Keskin KT8 Black, 3kč/1km ale s větrem ve vlasech
http://lanin.rajce.idnes.cz/"