hlučny motor
hlučny motor
Zdravim koupil jsem si Rovra 620 Ti a chci se zeptat na hlučny motor mam dojem že to je hlasite Turbo a sem tam tam zakolisaj otačky nevite nahodou čim by to mohlo byt diky za radu David
- Roman620ti
Re: hlučny motor
tak se trochu rozepiš z téhle věty to fakt nikdo nepozná. Jak je hlučný motor, má kovové klepání na volnoběh, nebo to spíše píská při zvýšených otáčkách? ty otáčky zakolísaj jen na volnoběh, nebo při jízde? Kdyžtak dej někam fotky (tady na fóru to nejde, tak třeba na rajce a pak dát jen odkaz), rádi se podíváme na dalšího krasavce
2x Rover 620ti
jo to přide ja se rozepišu jsem poprve na forum tak musim se pomalu zaučit a jinak to je jasne že to nafotim a plesknu to tam kdyš to nejde dat na forum tak zkusim toho rajce nebo co to je pošli celou adresu se tam na to mrknu jinak to piskani děla občas když mam volnoběh a někdy když přidam plyn tak sem stoho jalovy možna by to mohl dělat altik. a k tomu kolisani otaček někdy ma tendenci uplně zasnout ale to tak 2 x uděla a pak zas drži otačky tak nevim ale to hlasite hučeni mě docela sere tak porad čim by to mohlo byt jinak jsem z auta nadčeny je to strojovna
ještě sem si vzpoměl jak si psal neklepe nic jen to tak zahuči jak kdyby zapiska jo a ty otačky kolisaj jen na volnoběh
- Roman620ti
tADY JE ODKAZ: http://www.rajce.idnes.cz/ Je to jednoduché, jen se myslím musí stáhnout program, díky kterému se to pak jednodušše nahraje a vytvoříš si tak svoje alba, některé můžeš mít zamčené, některé přístupné všem.
jestli je to takové kńourání jen na volnoběhu, mohlo by to bejt šervočerpadlo, ale to by jen kňouralo. A jiank to auto jede perfektně? Když mu třeba naložíš tak turbo jde slyšet, ale nijak hlasitě. Odkud jsi, nemáš to v profilu, škoda že už je po srazech, sme se nato mohli mrknout a pokoumat, jestli je to normální a nebo ne ´
To s tím volnoběhem bych zkusil rozebrat a vyčistit volnoběžný ventil, je to na klapce asi na třech šroubech v takovém domečku, tak to vyčistit a můžeš to vyresetovat když dáš klíček do polohy rozsvícených kontrolek a 5krát šlápneš na plynový pedál, potom to jakoby zachrastí a klíček mužeš vyjmout.
jestli je to takové kńourání jen na volnoběhu, mohlo by to bejt šervočerpadlo, ale to by jen kňouralo. A jiank to auto jede perfektně? Když mu třeba naložíš tak turbo jde slyšet, ale nijak hlasitě. Odkud jsi, nemáš to v profilu, škoda že už je po srazech, sme se nato mohli mrknout a pokoumat, jestli je to normální a nebo ne ´
To s tím volnoběhem bych zkusil rozebrat a vyčistit volnoběžný ventil, je to na klapce asi na třech šroubech v takovém domečku, tak to vyčistit a můžeš to vyresetovat když dáš klíček do polohy rozsvícených kontrolek a 5krát šlápneš na plynový pedál, potom to jakoby zachrastí a klíček mužeš vyjmout.
2x Rover 620ti
už jsem to změnil v profilu jinak jsem ze studenky u Ostravy jinak to zkusim pročistit jak si řikal ale možna maš asi pravdu stim knouranim protože to ma takovy divny knouravy zvuk. nic zkusim prvi ten volnoběh a pak se uvidi co to muže děat jinak kdyš to okotlim tak se mi zda uplně v pohodě šlape jak dabel
škoda stim srazem sem to nestihl už nevadi budou dalši ne? se rad připojim do klubu
jo a diky moc za radu
- Roman620ti
No paráda, tady už 600káři pomalu začínají odcházet, tak je paráda, že taky někdo novej příjde a dokonce s Tíčkem Srazy určitě budou, uvidíme kdy bude první, loni byl už v lednu. Myslím si, že kdybys měl špatné, odcházející turbo, řvalo by a píštělo spíše ve vysokých otáčkách. Jestli to fakt vychází se serva a neni to nějak extra, neřešil bych to.rtw1 píše:škoda stim srazem sem to nestihl už nevadi budou dalši ne? se rad připojim do klubu
Jo a ze zajímavosti, v jakých barvách ho máš, kůže a lak
2x Rover 620ti
proč odchazeji ja už sleduji na netu rovra v turbu 3 měsice až tet sem ho sehnal a docela zachovaly takže par uprav a bude šlapat jak hodinky jsou to krasne autka ty 600 dmes prozměnu sem to to trochu prohnal od pavučin a co se mi nestalo jak maš na čelnim skle ty okrasne chromovane lišty tak ta navrchu mi uletěla ve 220 km tak nevim kde ji mam tet sehnat
- Roman620ti
Nová móda, každej kupuje 75ku a ani si neuvědomujou, jakou eleganci prodávaj Vono Tíčko sehnat ve stavu, kdy nebude potřeba dalších 50tis kč investovat se hodně blbě schání, vono skoro nejsou ani ty vyrůjněný...na jednu stranu je to lepší, alespoň to nemá každej Té lišty je škoda, asi Ti někdo už menil čelní sklo, prootže mě vůbec nešla vyndat, tam držela jak přikovaná. Ale sehnat půjde určitě na vrakovišti, pro tebe bude asi nejbližší vrakoviště v Jeseníku, ten jí bude mít určitě.
2x Rover 620ti
to je pravda jde to opravdu špatně sehnat jinak to okno asi fakt někdo měnil a vice věci ale tak se mi to libilo to auto že i přes nějake vady sem ho chtěl investuju a udělam s něho karu tady na novojičinsku jsem asi jediny s tičkem a to mě těši jinak sem měl včera tady zpravu že tu lištu někdo ma musim zjistit kde to bylo a napsat mu o vikendu se vrhnu na ten volnoběh a svičky protože hned rano za studena jak to nastartuju tak mi to hned chcipne nedrži volnoběh a na podruhe už trochu jo ale kolisa ale nechcipne tak tam bude zrada někde, jinak šlape holka
- Roman620ti
Buď rád, že to okno má vyměněný, původní by se stejně dochovalo jedině ve stavu na výměnu Tak přeji ať se podaří odstranit to kolísání a chcípání
2x Rover 620ti
jo ok diky?
tak volnoběh spraveny už nekolisa musim zaklepat ale chci se zeptat jestli je to normalni když vypnu motor tak za chvili se spusti z toho krokoveho motorku takove cvakani a trva asi minutu.tak se chci zeptat jestli je to normal nebo ne diky