Cim v zime osetrovat antenu?
Cim v zime osetrovat antenu?
Nevim zdali se to tu jiz nrkdy neresilo, ale zeptam se, cim ted v zime v obdobi mrazu osetrujete samovysouvaci antenu? Nerad bych o ni ted v mrazech prisel tak jako u minule R600.
R 620 SD r.v. 1998
www.tomsfoto.xf.cz
www.tomsfoto.xf.cz
- Roman620ti
Re: Cim v zime osetrovat antenu?
No to je dobrá otázka, mě nepomohl ani rozmrazovač nic, prostě v mrazech vyjede třeba jenom třetinová délka a pak už třeba zase ani nezajede zpět. Ale mělo by to bejt vyrobený tak, že by se jí tím nemělo nic stát.
2x Rover 620ti
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, tak to té mojí se teda stalo ... začalo v tom lupat a pak už nejezdila nikdy nikam, až jsem ji vyměnil za novou. Možná by pomohlo ji před zimou promazat nějakým olejem/vazelínou, aby lépe jezdila a aby se tam nezdržovala vlhkost, která pak zmrzne.
- Roman620ti
Olej je ZAKÁZÁN i přímo v návodu... ...a lepí se nato pak prach a bordel...
2x Rover 620ti
Tak udelat nejaky simering z gumy
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Matně si vzpomínám ... čistil jsem tu anténu akorát ubrouskem. Než jsem v zimě vypínal motor, chodil jsem z ní pak vždycky oklepat námrazu, ale to je zas pruda, to jsem u té první nedělal.
- Roman620ti
Kašlat nato, když dojedu, tak jí pomůžu aby se schovala a myslím že jí to neublíží...a když jó, nezbyde nic jiného než sehnat jinou. Na ebayi tenkrát byla úplně nová kolem litra
2x Rover 620ti
Natáhnout ochranu ,je to natahovací a signál to rušit nebude
R 400 SDI 99
Hele, ale ja nevim co resite... ja treba antenu vubec neosetruju, ani na jednom aute a zadny problem... je teda fakt, ze ji prevazne pouzivam k upevnovani vlajky UK, ale i tak slouzi skvele a bez vypadku
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
A ty máš některém autě elektricky výsuvnou Na ZT už anténu taky neřeším ...
-
- Kontaktovat uživatele:
Muhehe trundo tos teda zaperlil.
Jinak když jsem sedlal tátovu vectru tak tam byla taky el. výsuvná a taky se nám jednu zimu posrala a pak už nikdy nešla. Rozhodně se to asi něčím ošetřovat má.
Jinak když jsem sedlal tátovu vectru tak tam byla taky el. výsuvná a taky se nám jednu zimu posrala a pak už nikdy nešla. Rozhodně se to asi něčím ošetřovat má.
jednu dobu jsem to mazal tím samým silikonem co gumy kolem dveří ale ono se to "ošoupe" a chce to dělat častějc.. tak když byla vysunutá jsem to máznul vazelínou, jen tak lehce rozmazal prstem a pomohlo ale zase se na to lepí ten bordel a funguje to asi jen do -10°C.. a teď se vysune celá ale když zajíždí, tak se skoro pokaždé zastaví na poslední části, tak ji trochu pomůžu a znovu zapnu rádio a když nic, stačí se jí dotknout a přestane trucovat, chce ze sebe asi udělt paní důležitou potvora
Lexus IS300 SportCross - driftovací kombík
Rover 620i r.v.93, LPG = 1,2Kč/1Km SOLD
R19 Cabrio 1.8l 66kW automat r.v.1989, Klima, KW Sport2, Keskin KT8 Black, 3kč/1km ale s větrem ve vlasech
http://lanin.rajce.idnes.cz/"
Rover 620i r.v.93, LPG = 1,2Kč/1Km SOLD
R19 Cabrio 1.8l 66kW automat r.v.1989, Klima, KW Sport2, Keskin KT8 Black, 3kč/1km ale s větrem ve vlasech
http://lanin.rajce.idnes.cz/"
- Roman620ti
to teda jóTommi_82 píše:Muhehe trundo tos teda zaperlil.
.
2x Rover 620ti
Někde jsem něco četl o teflonovém spray, použití i na právě teleskopické antény.
R 400 SDI 99