rozdielne pneumatiky
rozdielne pneumatiky
Zdravim vsetkych chcem sa opytat ci ma niekto skusenosti na roveri 600 mat vzadu pneumatiky 195/65/15 a v predu 195/55/15 ako sa javí rouvrik na ceste za jazdy,a co na to policajci??Dakujem všetkym za odpoved
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Re: rozdielne pneumatiky
To mas pravdu a bude ti svitit ABS
-
- Kontaktovat uživatele:
Takový gumy v žádným případě na autě mít nesmíš! Vozidlo by bylo papírově nezpůsobilé k provozu na pozemních komunikacích, pokud by si toho všimla hlídka tak ti auto odstaví a budeš ho muset nechat odtáhnout.
Auto bude jezdit skoro normálně ale problémy s ABS se mohou vyskytnout, asi bys neměl s tím autem jezdit vyššími rychlostmi atd.
Auto bude jezdit skoro normálně ale problémy s ABS se mohou vyskytnout, asi bys neměl s tím autem jezdit vyššími rychlostmi atd.
Diky za radu nechcel so to koly nejakej paradicke co vymyslaju niektorí ale ostali mi take gumy z minulosti uplne nové na garazi hm takze zase investicia na nove gumy,este ze iba dve,diky moc ajmsom si to myslel ze by to bola poriadna blbost
-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo jasný, zákon mluví bohužel jasně, stejný rozměr pneu na všech čtyřech kolech (jediná vyjímka je rezerva).
Hele ja mel vpredu 205/55R16 a vzadu 185/65 R15 a abs si nestezovalo.tet mam vpredu 205/55R16 a vzadu 215/40R17 a taky si nestěžuje.Fízlove na to nikdy nic neřikali a to i když sem měl vzadu 185/65R15 a vpredu na levo 205/55R16 a vpravo205/50R16 jinou v obrácenym směru otáčení tak pri kontrole nic(10 kontrol min.).
Miluji Rover Club. T16 turbo power.
-
- Kontaktovat uživatele:
Sebo co ta autonehoda? Už je to došetřený? Jestli ne, tak bych měl na příčinu nehody jeden tajnej tip. (pokus o vtip)
Zaujimave sebo,,takze ked mam predpisane 195/65/15 a chcel by som zmenit na 195/50/15 ale vsetky styri.tak aj tak to nemoze byt?
Nesmí, můžeš tam mít jen rozměry uvedené v TP, navíc na Slovensku máte napsané rozměry pneu i v TP, který vozíte sebou. V Česku to taky být nesmí, ale policie pozná houby, protože v ORV to napsané není a TP leží doma v šuplíku.
:-DPri ty nehode sem mel vsechny 205/55R16:-D Já bych měl rád všechny 4 stejný ale už sem zničil na výmolech 3 kola a nechci to opravovat než to vyřešim s SUS a nechces e mi to s nima vubec řešit.Jinak pak dam všude 215/45R17 všechny 4 nový gumy.Ale pojistim si to:-D
- Roman620ti
Autu je to podle mě naprosto u pr**le, červenýho sem kupoval vpředu 205/55R16 a vzádu 205/50R16, byly letní a jezdil sem s tím i v zimě na sněhu a ani slovíčko že by mu to vadilo. Jen vzhledově to je hnusný a osobně bych to tam na delší jak přechodnou dobu nedával.
2x Rover 620ti
-
- Kontaktovat uživatele:
No jo ale tos měl romane rozdíl poloměru jen jeden centimetr, Liborovi to vychází přesně dvojnásobek tvýho rozdílu. To už musí bít do oka. Když ty gumy postavíš k sobě tak jedna druhou přečuhuje o 4 cm.
Ono já ty rozdíly vzdycky počítal než sem to tam dal a právě sem je měl tak yjen malý.To krouceni atd bylo hlavne kuli sirce a tomu ze to byl balon 65profil:.D
Jinak ten rozdíl pri kontaktu gumou se silnici bude furt jen ty 2cm na polomer
Jinak ten rozdíl pri kontaktu gumou se silnici bude furt jen ty 2cm na polomer