Cišťění kůže
Cišťění kůže
Potreboval bych poradit.znate nejaky dobry vyzkouseny pripravek na kvalitni vycisteni a osetreni kuze?mam kremove svetly bezovy sedacky a interier.diky moc
-
Re: Cišťění kůže
Máme tady něco od Sonaxu. Používáme to na Range Rovery a OK. Tekutina cca 200ml, asi za 300kč budou to mít všude. Chce to něco z včelím voskem, nebo něco podobného - ne levného a neznačkového. Používali jsme od podobně známé firmy něco ve spreji (hliníkový obal), ale problém nastal po půl roce odložení, že tlak zmizel. Celá lahvička se tím pádem vyhodila/plnáXvas píše:Potreboval bych poradit.znate nejaky dobry vyzkouseny pripravek na kvalitni vycisteni a osetreni kuze?mam kremove svetly bezovy sedacky a interier.diky moc
No ja sem prave pouzil nejakou penu.to ale necistilo a pak takovej spray na kuzi.a to taky nic nevycistilo a jeste navic ty sedacky byly pekne mastny
Používám nějakej vosk na kůži od Turtlewaxu a zatím dobrý...akorát po vyleštění v tom člověk lítá jako koza v tramvaji...
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Tak ta znacka mi nic nerika ale mrknu se po ni.na ridicovy sedacce uz to mam takovy dosedly.kdo vi jestli to pujde jeste vubec dolu
To je klasika, u řidiče je to vždycky zadělaný nejvíc odhadem tam řidič bývá nejčastějiXvas píše:Tak ta znacka mi nic nerika ale mrknu se po ni.na ridicovy sedacce uz to mam takovy dosedly.kdo vi jestli to pujde jeste vubec dolu
Každopádně se to děsně špatně čistí...musíš s tím strávit spoustu času a pořád to nebude ideální. Další věc je, že 602 je hodně nízká, takže do sedačky hodně zapadáš a tím se dost ničí boční vedení sedáku a špína se do něj "vtlačí"...to spíš prodřeš kůži než abys to vyčistil...
Ale pokud má někdo nějaký dobrý návod, tak sem s ním
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
To ze kuze zacima pomaloucku popraskavat stim uz nic nesvedu.ale aspon je zesvetlit.premyslim ze bych nechal vycistit nejakyma odbornikama ale ty asi pouzivaji to same co si muzu koupit sam takze by to asi nevydrhli o nic lip nez ja
- Roman620ti
Jó světlá kůže to je pakárna, sice je nádherná, ale člověk se pak bojí sednou někde venku na lavičku, aby si nazasvinil kalhoty a pak sedačku. Mám na to takovej prevít, co používaj v servisech a super. Fakt to hodně prokouklo a teď jsem čistil v druhým Rouvru šedou kůži a bylo to jednodušší, je prostě praktičtější.
2x Rover 620ti
A reknes mi co to mas za previta?kde ho koupim a za kolik?a cim to drhnes?normalne hadrikem nebo jemnym kartacem?
- Roman620ti
No tu světlou kůži jsem čistil prevítem v jedné lahvičce, za pomocí karzáčku a rozprašovačem jsem na to stříkal ten prevít. Potom se to mělo otřít mokrým hadrem a nechat uschnout. Pak už se to natřelo prevítem z druhé lahvičky a nakonec přeleštilo. Jenže název nevím. Kámoš mi kdysi odlil do obyč lahviček trochu přímo ze servisu. Každopádně je to fakt dobrý
2x Rover 620ti
No jo no tak ja budu zkouset a kupovat vsechno co mi prijde pod ruku dokud nenarazim ta humus kterej bude ucinej ale jinak díkec
- Roman620ti
No chtělo by to nějakej, aby bylo zvlášť to čistidlo a pak ten konzervační prevít. Ale třeba ty šedé sedačky jsem čistil jen kartáčkem a šampónem a dobrý. Jenže na ní to asi neni tak patrné, jako na béžové...
2x Rover 620ti
Jako samponem na hlavu jo? to je na hlavu ja uz si nejak poradim.uz ho potrebuju dat do cajku.pres zimu je pekne spinavej.i vevnitr.cekam jen na teplo.a ono do toho zase zacne snezit.cistenim stravim celej vikend a bude vonavej a cistej jako kdyby sjizdel z pasu
- Roman620ti
Jj šetřil jsem si ten prevít na světlou kůži, tak šedou jsem čistil jen tím šampńem a a šlo z toho černá špína. Čistil jsem celej výkend a krom předních sedaček jsem měl vše venku a pořádně vydrhnul. A že to bylo zahnojený. Ale ještě mě čeká mnoho práce...a chudáka červenýho zanedbávám a nemám čas se s ním jet ani projet. Ale jak bude hezky, hned mu to vynahradím.
2x Rover 620ti
To víš že jo šetři ho na lepší počasí.Ted nemá cenu ho ani vytahovat do toho hnusu.Akorát další čištění navíc