Rover 620 Ti Shéma zapojení turba
Rover 620 Ti Shéma zapojení turba
Zdravim poradíte mi prosím jak správně zapojit turbo,tahle turbína má regulovanej plnící tlak westage?Popřípadě nějaký schéma zapojení,před tim se to měl zapojení přes manual. regul. tlaku turba a asi víte jak to dopadlo ale měl to zapojený špatně.Popřípadě jestli to můžu zapojit přes něj když ho správně zapojim,máte snim nějakou zkušenost předem dík....
Re: Rover 620 Ti Shéma zapojení turba
Dík všem za rady a odkazy na schéma vážně tady neni někdo kdo by mi poradil?Ještě ted sem koukal že v mezichladiči je trochu oleje,může bejt už odjetý?Jinak ze strany dmychadlový sou lopatky ready a hřídel bez vůle.....stejně to asi nejdří zkusim natočit bez turba.Koukám že si tady stejně asi píšu sám pro sebe
Ještě jednou pěkě prosím je tad yNěkdo z Tíčkářů kdo by mi poradil?Když by byl někdo tak hodnej a ofotil mi tzapojení turba z vlastního auta at vim jak to má bejt v serii předem všem děkuju
cus no je to wastegate ovladany a zapoj to bez toho MBC zatim a ten olej bejva normalni trosku to propousti olej no muzes ho vymejt a mas na nakou dobu klid dole bude uz stat olej asi.. to zapojeni napisu
Miluji Rover Club. T16 turbo power.
http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-GRID003827
ten solenoid číslo pozice 27 najdeš pod plechama co drzi baterku.. do nej zapojis 3 hadicky.....jednu co evde z filtrboxu pak jednu co vede z wasstegatu a jednu propojis tusim ze se sanim nekam do sani ke klapce:-d.-D
Noa pak mas tenkou hadicku ta vede z interniho blow of ventilu to je na turbu to prichyceny 3ma sroubama a de z toho 90°fitinka na hadicku-Tak to propojis hadickou do jednoho privodu dole na skrtici kalpce..
ten solenoid číslo pozice 27 najdeš pod plechama co drzi baterku.. do nej zapojis 3 hadicky.....jednu co evde z filtrboxu pak jednu co vede z wasstegatu a jednu propojis tusim ze se sanim nekam do sani ke klapce:-d.-D
Noa pak mas tenkou hadicku ta vede z interniho blow of ventilu to je na turbu to prichyceny 3ma sroubama a de z toho 90°fitinka na hadicku-Tak to propojis hadickou do jednoho privodu dole na skrtici kalpce..
ok. dík snad to zapojim správně jen ten selenoil č 27. tak stoho mam utrhlej konektor tak nevim jak to bude fachat nebylo to přes něj vůbec zapojenný a ani nevim jestli tam ten konektor někde mam,to je elektorincky ovládanej ventil?dík
JO je vede do nej konektor z kabelovyho svazku motoru ten solenoid ozkousis kdyz na nej pripojis 12v tak musi v nem cvaknout. zkus najit ten konektor a kdyz by to neslo prez nej jde to zapojit i bez nej... to bych napsal jak
ale nastartovat to muzes klidne i spatne zapojenym to se tomu nic nemuze stat ale jen nastartovat...
No konektor sem nenašel ale dva dráty který snad ani nemůžou jít jinam než k němu,hlavně když sem ho sundal a mrknul na něj tak je z jedný strany už lepenej a asi stojí za hov... nevíš kde bych sehnal jinej?na kolik tak přijde....dík
No tak proto tam asi dali ten manual boost control a blbe to zapojili.kuli takovy kravine oddelat 2 motory to je sila:-D
Jo hroznej jouda,já se tomu chci vyvyrovat ) a mit všechno zapojenný jak má bejt v serii,kde bych ho sehnal?spíš na kolik vyjde snad to nebude darda
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám jeden doma, napiš SZ...
panove tak ctu o cem si tu tak pisete..koukam na to schema .... ja mam 220TI coupe a ten soliend jsem tam nikde nevydel... a musim rict ze me to turbo taky nejak divne chodi... slapnu na to a od 4500 ot. uz auto nema vykon a tak jakoby trosicku poskubava.. myslim si ze spatne tlaci turbo... protoze mi to tam napere pul baru..behem 3 vterin ale dale ani prd... tak mi pls poradte...
-
- Kontaktovat uživatele:
Mojemu se už přes 5tisíc taky moc nechce, to turbo je na ten motor malý do takovejch otáček a ten motor je takhle nastavenej aby jel brzo vždyť to má psanej max krouťák při 2200ot/min. jestli si to dobře pamatuju, ale to poškubávání nějakej problém naznačuje, možná málo benzínu na tyhle vyšší otáčky...palivák jsi měnil? Svíčky? Kdy, jaký?