zavzdusneny!
- Dragon
- Kontaktovat uživatele:
zavzdusneny!
Váženy neviemi niekto poradit prečo sa mi Roverik zavzdusnuje? Pomaly kazdy tyžden ho na naftovom filtry odvzdušnujem a už ma to nebavy
Neviete čo s tým??? Je to 620Sdi. díkes
Neviete čo s tým??? Je to 620Sdi. díkes
2x Rover 620 Sdi
- Roman620ti
Re: zavzdusneny!
Neměnil se někdy v poslední době palivovej filtr? Musí se všechno hodně dorvat, aby to nenasálo vzduch a tím nepadala nafta spátky do nádrže. Tím bych začal...
2x Rover 620ti
- Dragon
- Kontaktovat uživatele:
No filter som menil v lete a ked si tak matne spominam, tak by to aj od vtedy mohlo byt. Lenze necely mesiac dozadu som to mal koli starteru vcetko venku a myslel som ze som to dotiahol poradne, ze bude klud a ono to robi furt. Vyskusam povymienat hadicky a uvidime.
2x Rover 620 Sdi
- Dragon
- Kontaktovat uživatele:
** zavzdusneny?
zdravím pánové, tak sa vraciam k tématu lebo furt sa zavzdušnujeme a odvzdušnujeme ale naposledy mi štrajkoval dvakrat za 50km čo sa mi zda trochu čudne (doteraz tak 1do mesiaca) a nakoniec mi zhasol na križovatke asi 10km po poslednom odvzušneni a asi 10min som tam stal a skušal naštartovat a nič a az potom naskočil a prášil som domov. ten posledny raz ale nebol zavzdušneny. nemože to nahodou všetko robit čerpadlo ?? namate niekto skušenost??
2x Rover 620 Sdi
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
po telefonu ti to nikdo neopraví.Tvůj problém bude v přívodu nafty.V jaké stavu je vedení od nádrže ? A co ruční pumpa je absolutně čistá a ventilky funkční ?
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
- Dragon
- Kontaktovat uživatele:
ja vím že po telefone mi to nikdo nespraví. Chcel som ešte nejaku radu kym to dam do servisu nech sa s tym potrápia oni. inač vedení nafty je čiste suche, ručna pumpa tiež ako aj všetko ostatné.
2x Rover 620 Sdi
Podívej se na čerpadlo.Mě se cca za půl dne ztratila nafta.Auto hůř startovalo.Nafta spadla bylo nutné načerpat.Po stálém zhoršování se ocitla nafta oklo horního víčka naftového čerpadla.Trápilo mě to rok.Víčko jsem sundal a přetěsnil asi až 2 pokus se povedl. Může to být dobrý tip.Zprvu tam ta nafta nebyla vůbec vidět...........čus
- Dragon
- Kontaktovat uživatele:
zdarec, dikes za info určite sa na to pozrem. poslednou dobou zistujem ze ked mam aspon pol nadrze plnej tak sa mi zda ze je všetko v pohode. ked hladina nafty klesne k hranici rezervy tak to robi bordel. no ale jak sa oteply pozrem to čerpadlogilles píše:Podívej se na čerpadlo.Mě se cca za půl dne ztratila nafta.Auto hůř startovalo.Nafta spadla bylo nutné načerpat.Po stálém zhoršování se ocitla nafta oklo horního víčka naftového čerpadla.Trápilo mě to rok.Víčko jsem sundal a přetěsnil asi až 2 pokus se povedl. Může to být dobrý tip.Zprvu tam ta nafta nebyla vůbec vidět...........čus
2x Rover 620 Sdi