620 ti
620 ti
Ahoj , potreboval bych poradit s mym autem...
Pri dosazeni cca 5000 otacek zacne motor vadnout,skoro jako by zacal pusobit omezovac,ale zaroven strili do vyfuku a pokud ho pridrzim delsi dobu v tomto rezimu,pak jede chvili na tri valce nebo se chova jako by vsechny valce mely malo paliva,za chvili se vse srovna a jede normalne,ovsem zase jen do tech 5000 tisic.Pri pozvolnem zrychlovani to neudela...palivac je novy,ten puvodni byl totalne ucpany...
Pri dosazeni cca 5000 otacek zacne motor vadnout,skoro jako by zacal pusobit omezovac,ale zaroven strili do vyfuku a pokud ho pridrzim delsi dobu v tomto rezimu,pak jede chvili na tri valce nebo se chova jako by vsechny valce mely malo paliva,za chvili se vse srovna a jede normalne,ovsem zase jen do tech 5000 tisic.Pri pozvolnem zrychlovani to neudela...palivac je novy,ten puvodni byl totalne ucpany...
- Roman620ti
Re: 620 ti
Tipuju to na membránu obtoku turba, nebo zpuchrelé hadičky k této regulaci... už se to tu řešilo několikrát a je to v sekci 600 - trhání motoru, je tam popsáno co mi to dělalo, tak na to mrkni...
2x Rover 620ti
Roman: ty hadičky ne, to nevadne motor, ale udělá to ránu jako kráva
Co čerpadlo, který prostě už nedává tolik paliva? Vím že byly případy, kdy to čerpadlo z klasickýho dvoulitru prostě nezvládalo...ale já sem amatér, to ty jsi autoblázen )
nebo spíš tipuju
Co čerpadlo, který prostě už nedává tolik paliva? Vím že byly případy, kdy to čerpadlo z klasickýho dvoulitru prostě nezvládalo...ale já sem amatér, to ty jsi autoblázen )
nebo spíš tipuju
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
- Roman620ti
tobias - Nazdárek, dlouho jsi zde nebyl, co tíčko, nezlobí
Jinak ten popis mi to připomíná nejvíc tu membránu, ale to střílení do výfuku nevím, ale za zkoušku nic nedá...
Jinak ten popis mi to připomíná nejvíc tu membránu, ale to střílení do výfuku nevím, ale za zkoušku nic nedá...
2x Rover 620ti
Dekuji za tipy na opravu,nevite nahodou jeste o nejakem vrakovisti na 620 ti,konkretne klika dveri ridice,plastova bohuzel...a par drobnosti,predchozi "majitel" byl tzv.samorezkatuning a udelal na nem spoustu zarucene spickovych uprav-ruce bych mu usek...
Neni nutne shanet zrovna TIckove na dily, ktere jsou soolecne jinym motorizacim.... Dej si do sekce bazar inzerat na to, co poptavas a treba nekdo nabidne.... Jinak vrakoviste snad Jeseni a Radikovice (kontakty si tu vyhledas), ale nevim jestli jeste budou mit neco z R600...
-
- Kontaktovat uživatele:
Jeseník ještě něco málo má, nedávno jsem bral poloosu na 620 Sdi. I zadní světlo na tourera měl. Oboje celkem za 1500. Poloosa v pořádku, světlo jak nový, není co dodat. Snad jen tel 603269750. Pošle kam potřebuješ, třeba linkovým autobusem, nebo klasicky poštou
Rover 620 Sdi už je u Olsona
Rover 400 Tourer
Rover 25 1,4
Rover 400 Tourer
Rover 25 1,4
Jenze samotny to tezko nekdo proda.Jen s turbem ........
Miluji Rover Club. T16 turbo power.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já vsázim na chudou směs tzn. 1. palivovej filtr, vyměnit rovnou, pak pumpa...
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jestli tam nejsou nějaký "maďarský" svíčky, který v těch vyšších otáčkách už nestíhaj směs správně zapálit
No svicky mam iridia za cca 1500 kacek,lepsi do toho motoru nejsou,dle meho dodavatele ND,spis sazim tedy na to cerpadlo,palivac je novy,jeste jsem dostal tip na pricpanou zpatecku z palivove listy,az prozkoumam,uvidim...jeste jsem tam nalil od Wynssu cistic palivove soustavy,snad neco pomuze...moc diky vsem za pomoc...ahoj Venca Ostrava
Super mega skvělý svíčky nejsou vždy výhra.... někdy ba naopak bývají příčinou nečekaných problémů.... lepší než na rady obchodníků je lepší kuknout na UK Rover forum co doporučují zkušení kluci....
Taky bych radsi hodil normalni seriovy co tam maj byt aspon na zkousku a vyloucit ze to je tim..
Miluji Rover Club. T16 turbo power.