Pomoc ! Manželka ztratila klíčky, nebo založila, od auta Rover 620 i. Ví někdo jak pomoci ? Do auta se dostanu, je spadlé okénko, proto se s ním přestalo jezdit. Ony někde vylezou, ale auto je půjčené a chtějí ho zpět, klíčky byly pouze jedny, za nové zařízení chtějí 7000 a přitáhnout auto do servisu. Za samotné auto chtějí 10000. To se nevyplatí, oprava by stála více, než je hodnota auta. Jsem invalida - vozíčkář a ty, jak je známo, stát penězi nerozmazluje. Pomůže někdo ?
Už jsme vystěhovali půl baráku a klíčky nikde.
Děkuji za laskavost.
Ztráta klíčků
Ztráta klíčků
Naposledy upravil(a) Tommi_82 dne pát pro 28, 2012 11:15, celkem upraveno 1 x.
Důvod: duplicitní téma smazáno
Důvod: duplicitní téma smazáno
Re: Ztráta klíčků
Nabizi se dve varianty pomoci - budto prijede hromada lidi a obrati barak vzhuru nohama a klice se najdou a nebo tu nekdo nabidne ridici jednotku a jednotku immo, zamek a klic na volantu.....
Mit jeden klicek od auta je proste obrovska nezodpovednost majitele prave kvuli tomu, co ztrata toho posledniho klicku stoji. Neni to favorit aby stacilo prehodit zamek, takze bohuzel situace je tezka a tezko nejak konkretne pomoct
Mit jeden klicek od auta je proste obrovska nezodpovednost majitele prave kvuli tomu, co ztrata toho posledniho klicku stoji. Neni to favorit aby stacilo prehodit zamek, takze bohuzel situace je tezka a tezko nejak konkretne pomoct
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zkuste začít tím, že napíšete odkud jste.
Přes klávesnici Vám nikdo asi nepomůže.
Jsou zámečníci, kteří mohou přijet, mají Rover600 klíče skladem a mohou se pokusit to otevřít. Stojí to ale peníze.
Já vím o takových jen v Brně.
Mít jedny klíče je neskutečná pitomost, od všech aut mám troje.
POdle čeho ale ty klíče bude dělat fakt nevím. Vsadil bych vše na prohledávání bytu a popela a nevím čeho ještě, to asi vyjde nejlevněji.
Přes klávesnici Vám nikdo asi nepomůže.
Jsou zámečníci, kteří mohou přijet, mají Rover600 klíče skladem a mohou se pokusit to otevřít. Stojí to ale peníze.
Já vím o takových jen v Brně.
Mít jedny klíče je neskutečná pitomost, od všech aut mám troje.
POdle čeho ale ty klíče bude dělat fakt nevím. Vsadil bych vše na prohledávání bytu a popela a nevím čeho ještě, to asi vyjde nejlevněji.
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Auto je půjčené ... majitel taky nemá druhé klíče Jinak jak píšou ostatní ...
Děkuji všem, kdož se mi snažili pomoci ! Dnes, po měsíci stěhování a hledání, je manželka našla, vedle počítače na okně ! Nejblbější , nejvíce na očích místo ! Co my všechno prohledali ! To se nedá popsat. Našlo se díky tomu několik věcí, které se postrádali. Přesně jsem už měsíc říkal, že se najdou, až se nebudou hledat
ještě jednou, děkuji všem za rady a zájem.
Josef Rufer - pida82.
ještě jednou, děkuji všem za rady a zájem.
Josef Rufer - pida82.