Zamyká/odemyká si jak chce, co s tím?
Zamyká/odemyká si jak chce, co s tím?
Čus chlapi, dnes jsem přijel na parkoviště, šel do krámu a když jsem přišel zpátky, tak se auto asi 3x odemklo a zamklo a pak zůstalo nakonec odemčený. Když nastartuju, tak se auto automaticky najednou zamkne, ale po vypnutí klíčku, už se zase neodemkne, musím vytáhnout čudlík. Když ho chci zamknout zase, tak většinou zamkne a hned zase odemkne, nebo se náhodně zamkne nebo odemkne. tak se ptám CO S TÍM? jo ještě pro upřesnění, odemykám klíčem, dálka nefunguje
Re: Zamyká/odemyká si jak chce, co s tím?
Typuju servo a zámek u řidiče.... vylágrované mikrospínače...
Jak s tím souvisí servo? Zámek je v pohodě, když to podržím ten klíč v zamčený poloze, tak řidičovy dveře zůstanou zamčený, ale zbytek dělá ten bordel.
... Vychazim z toho, ze povel k zamceni a odemceni auta jde bud z dalky, ale ta by takto svevolne nedelala takovy binec.... No a druhy zdroj povelu je spinac na zamku ridicovych dveri... Ten by mohl byt vylagrovany, nebo by v nem mohla byt voda a svevolne se spinat.
Dálka vůbec nefunguje, už delší dobu. Používám jen klíč a začlo to dělat až teď, ne že by se nějak svévolně to odemykalo a zamykalo, jako když to samo stojí, jen když to chci já zamknout/odemknout. kouknu se na ten zámek u řidiče a uvidim.
Tak dnes mě dokonce probudilo samovolný houkání alarmu, tak tipuju, že to bude opravdu nějaký microspínač nebo už nevím.
Pokud se to chová tak, že to odemyká a zamyká celé auto, tak je to na tuty řidičův zámek. Kdyby to byly jakékoli jiné dveře, tak by to dělalo max. to noční houkání. Jediný řidičův zámek ovládá celý okruh centrálu... navíc je ze všech zámků namáhaný nejvíc, takže už z hlediska pravděpodobnosti.... být tebou, tak rovnou seženu druhý zámek, protože není jistota, že se ti podaří sehnat stejný mikrospínač a když už to budeš mít rozdělané, tak by byla škoda to hned nevyřešit. Možná že tam není ani mikrospínač, ale jen nějaký plíškový spínač, který by se dal zrepasovat... nepamatuju, že by to tu někdo na R600 rozdělával...
Jasný, dám to o výkendu zkontrolovat a uvidím. Zatím díky
Tak zatím vyřešeno, nějak se to náhodně zatím spravilo samo
- white.lexus
Mal som podobný problém, tiež mám nefunkčné dialkové takže používam na otváranie iba kľúč, večer som auto zamkol, a ked som ráno prišiel k autu, bolo otvorené, neskôr to začalo haprovať častejšie hneď po zamknutí sa samé otvorilo, riešil som to zasunutím páčky a následným zatvorením dverý alebo ked som chcel auto otvoriť stačilo sa prstom dotknúť zámku a otvorilo bez kľúča Ked bolo trocha času tak som rozobral kľučku so zámkom , zistilo sa že je to celé vylágrované a bolo prasknuté aj uloženie zámku takže celý zámok vtom behal. Nakoniec som objednal novú klučku s vrakoviska, vložil do nej zámok a teraz všetko funguje...
Rover 620 SDi Limited