rover z bazaru 620sdi
rover z bazaru 620sdi
Zdravim všechny rouveráky. jsem tu novej a potřweboval bych poradit s koupí rover 620sdi. na co si dát pozor atd. Potřebuju nějKÉ AUTO NA JEŽDĚNÍ DO PRÁCE a nechci nějakýho olítanýho němce nebo francouze. Rover 620sdi co je u nás v bazaru je opravdu moc krásný aouto,ale nic o této značce nevim.Díky
Re: rover z bazaru
zdravim, rover 620 SDI osobne nepoznam, lebo ja mam 75-ku, ale su tu aj majitelia tohot modelu, tak urcite radi pomozu. Doporucujem vsak hodit nazov modelu aj do Predmetu, aby sa to lahsie identifikovalo.
Ja som osobne spokojny s roverom a to este prednedavnom som o tej znacke nemal vela znalosti, mozem len doporucit, ale konkretne k tomuto sa vyjadrit neviem. Drzim palce nech to vyjde.
Ja som osobne spokojny s roverom a to este prednedavnom som o tej znacke nemal vela znalosti, mozem len doporucit, ale konkretne k tomuto sa vyjadrit neviem. Drzim palce nech to vyjde.
Rover 75, 2.0 diesel, r.v. 2000
Re: rover z bazaru 620sdi
díky já vůbec nevim jak to tu chodí....díky.Už jsem to přepsal. na foru jsem se dočetl že nějaký dost častý problém u těchto aut dělá váha vzduchu a nějaký spojkový váleček. je to pravda? Díky.
-
- Kontaktovat uživatele:
Přečti si celou diskusi, já osobně mám sice taky jiný auto (dvoustovku), ale až budu uvažovat o větším tak určitě jedním z nich bude 620sdi nebo ti (benzín je mi v současnosti milejší ale nebudu předbíhat), při koupi z bazaru vždy rozhoduje jen to v jakým je to auto stavu což je způsobeno jen tím jak se o něj předchozí majitel staral. Prostě každý auto má určitě nějaký neduhy, ale gigantickou mírou na to má vliv zejména přístup předchozího majitele. Rozhodně tu najdeš několik spokojených majitelů tohoto autíčka(například AnderN), dřív nebo později se ti někdo z nich s reakcí určitě ozve ale mezitím si projdi všechny příspevky ve fóru šestistovek. Po přečtení celýho fóra myslím ani nebudeš potřebovat aby ti ještě někdo odpovídal, protože budeš vědět na co se v tom bazaru zaměřit abys včas poznal problém. Je mi jasný že se možná zalekneš, protože většinou se diskutuje o problémech, ale alespoň poznáš na co se zaměřit. Rover 620sdi je dost kvalitní auto abys mohl odhodit všechny obavy a s odhodláním pročíst celou diskusi a plně se zaměřit jen na to aby tebou vybraná šestistovka byla v co nejlepším stavu.
Tak jsem se v sdi projel...no auto nemá žádnou jízdní chybu, motor naskočil na první otočení,ale kouknul jsem na zadní lemy a jsou dost schnilý taky anténa nějak nereaguje nevim, sedačky jsou plné direk (asi od cigaret) tak nevim co mám dělat.....
Moc se mi to nezdá, na tachometru je natočeno 122000 a na letáčku co má rover za oknem ,kde je i cena atd je napaáno 189000 opravdu divný...
Moc se mi to nezdá, na tachometru je natočeno 122000 a na letáčku co má rover za oknem ,kde je i cena atd je napaáno 189000 opravdu divný...
- Roman620ti
No zadní lemy reznou u ŠESTISTOVEK dost často, ale to je problém snad všech starších aut co nejsou v pozinku Mělo by to jít vyvařit a použít lemy na Hondu Accord, ale to se asi moc neděla...spíš se to už "dojezdí"... Ale kdoví kolik to má ve skutečnosti najeto. Chce to mrknout jak na tom je celkově, volant, guma kolem dveří u řidiče, prosezenost sedadel, manžeta řadící páky, kobetce a pedály...Mrknout na podvozek, při 122.000km by musel bejt snad bez rezu, jako novej...
Co to je za rok, odkud jsi, popřípadě nemáš link na bazar? Od počátku roku 1997 byla ŠESTISTOVKA modernizovaná. Každopádně jsem s něma velice spokojen, ale musím zaklepat...
Co to je za rok, odkud jsi, popřípadě nemáš link na bazar? Od počátku roku 1997 byla ŠESTISTOVKA modernizovaná. Každopádně jsem s něma velice spokojen, ale musím zaklepat...
2x Rover 620ti
to asi fakt ruce pryc jestli je v takovym stavu.to se o to muselo starat nejaky hovado.a na dalsi Sdi urcite narazis
Vůbec bych do toho nešel,nehledě na to,že Rover už dávno skončil a toto je dávno zapomenutý typ.Kdybych nemohl bez Rovera být volil bych 25,45,nebo 75.
- Roman620ti
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Zapomenutý jo ?? Teď jsi mě teda nas... A vůbec proč jsi nebyl na srazu ?? Udělal jsem ti A,že jsi chyběl.
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
Čau Zakare.Nebyl jsem proto,že i já jsem vyznavačem komorního rázu srazu a když se to tak rozjelo byl jsem přesvědčen,že se to beze mě obejde.A co se týče šestistovek dedukuji z toho,že když jsem se Angličanovi v Trutnově chlubil,že jsem povýšil ze dvoustovky výš,optal se se starostlivým výrazem snad ne do šestistovky.Když jsem odvětil že do 75 uklidnil se.
- Roman620ti
Jde vidět, že nevíte o co jste přišel...ŠESTISTOVKA je prostě ŠESTISTOVKA
2x Rover 620ti
čau...jak řikám potřebuju jiný auto na ježdění do práce a rouvry jsem vůbec neznal. Na tenhle jsem narazil při brouzdání na tipcars.cz.
Nic o nich nevim ale jsou to fakt běkný auta. Není mi jasný proč jsou tak levný???? Když porovnám třeba 45 a fabku(okem neznalce) tak to je nebe a dudy. Jak to? A co má společnýho rover a honda??? Díly??? nebo motory??? a jaký???
Nic o nich nevim ale jsou to fakt běkný auta. Není mi jasný proč jsou tak levný???? Když porovnám třeba 45 a fabku(okem neznalce) tak to je nebe a dudy. Jak to? A co má společnýho rover a honda??? Díly??? nebo motory??? a jaký???