Tak v servisu mi řekl at do toho nedávám peníze a prodám to tak jak jeTrunda píše:Ale fuj! Co to je za přístup?!? ..... no tak to pak prodej o to "dráž", ale hlavně ať je to opravený pořádně a s jistotou, že to za pár km nebude to samé, jen o kousek dál... .... všechno ostatní může vypadat parádně a netknutě, jde ale o to, že ten plast stárne a je víc a víc křehký.... ale tak dělej jak myslíš...
Naléhavé... termostat
-
Re: Naléhavé... termostat
A to se s takovým veksláckým názorem ztotožňuješ? Jako ty bys s radostí kupoval to S-Klasse od někoho, kdo má takový přístup, jako "prdím na pořádnou opravu, když to budu prodávat... opravím to ať to vydrží chvilku, než to prodám" .... 

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Taky tomu nerozumím ... chceš kupovat S-klasse a tady řešíš pár stovek za hadici?
-
Hadici jsem objednal z polska ... tak já tomu nerozumím taky proto je to v servisu a bneopravuju to sam a neptal bych se tady vásAnderN píše:Taky tomu nerozumím ... chceš kupovat S-klasse a tady řešíš pár stovek za hadici?
-
on mi neřekl ,že se to musí vyměnit celéAnderN píše:Taky tomu nerozumím ... chceš kupovat S-klasse a tady řešíš pár stovek za hadici?
On ti řekl tak jak to řekl, protože tohle auto možná vidí poprvé v životě... možná podruhé.... tu ti několik lidí doporučilo to vyměnit celé, protože mají zkušenost, že se to vyplatí... ale jak říkám, je to na tobě, čí postoj k věci si vybereš 

-
Tak tenhle model a motor tam má poprvé to je pravda....dřív tam měl jen rover 45Trunda píše:On ti řekl tak jak to řekl, protože tohle auto možná vidí poprvé v životě... možná podruhé.... tu ti několik lidí doporučilo to vyměnit celé, protože mají zkušenost, že se to vyplatí... ale jak říkám, je to na tobě, čí postoj k věci si vybereš
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Je to tak. Pokud se to nevymění celé tak je to zbytečná práce ! A potom zase znovu demontovat celé sání je pěkná blbost. Ale je to tvoje auto. Tak si to můžěš udělat jak chceš.
Ke mně se dostává na opravu spousta takto opravených aut a už si z toho s kolegou děláme srandu a říkáme ááá zlatý český ručičky !
Ke mně se dostává na opravu spousta takto opravených aut a už si z toho s kolegou děláme srandu a říkáme ááá zlatý český ručičky !

ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
Tento způsob opravy zdá se mi poněkud nešťastným,ale budiž.
Taky jsem měl termostat OK,jen to přestalo pořádně těsnit,tak jsem se rozhodl po konzultaci vyměnit všechno celé,nebudu přece čekat až se mi to někde rozletí po cestě všechno,alespoň mám jistotu,že vím co tam mám.
Bylo by fér při prodeji alespoň na to upozornit,že by bylo vhodné na to dávat pozor,kdyby se začali dít pikle s vodou,ať se to opraví celé a ne po kouskách,stejně se tak časem stane,pokud už teď ruplo to koleno.
Jen mě tak napadlo,prasklo to z ničeho nic? Pokud ano,opravdu ten zbytek vyměň taky,bude s tím míň problémů do budoucna,ikdyž to chceš prodávat,co kdyby se tam rozpadlo ještě něco dalšího do doby,než to prodáš,zase si tím projdeš a všechno znovu.
Taky jsem měl termostat OK,jen to přestalo pořádně těsnit,tak jsem se rozhodl po konzultaci vyměnit všechno celé,nebudu přece čekat až se mi to někde rozletí po cestě všechno,alespoň mám jistotu,že vím co tam mám.
Bylo by fér při prodeji alespoň na to upozornit,že by bylo vhodné na to dávat pozor,kdyby se začali dít pikle s vodou,ať se to opraví celé a ne po kouskách,stejně se tak časem stane,pokud už teď ruplo to koleno.
Jen mě tak napadlo,prasklo to z ničeho nic? Pokud ano,opravdu ten zbytek vyměň taky,bude s tím míň problémů do budoucna,ikdyž to chceš prodávat,co kdyby se tam rozpadlo ještě něco dalšího do doby,než to prodáš,zase si tím projdeš a všechno znovu.
Rover 216Si ,Rover 75 V6 2.0,Toyota Hilux 1KZ-TE
Ty si chceš kupovat S-klasse a řešíš tu takovou,skoro banalitu ? To mi nejde do hlavy.Jasně,že je to každého věc.Ale "Medvěd" bude na údržbu "trochu" náročnější,takové škludlení se může nepěkně projevit na pozdějším správném chodu motoru-auta.Jak už bylo napsáno,jestli do auta nechceš nic vrážet,bylo by dobré budoucímu majiteli,ze slušnosti říct,co by měl dát přednostně do pořádku.Jestli budeš mít v kupní smlouvě půl.dobu na zamlčené vady.Tak máš stejně po .... Ještě,že nejsou všichni takový..
Rover 75 2.0 V6 r.v. 99
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Do toho plastu nevidis at vypada na pohled dobre,ale ze vnitr ho nemrznouci smes rozleptava a zmekne ,proto menim vse ,ale komu neni rady tak ani pomoci.Pokud chces uvarit motor tak to udelej
ale pak budes platit za servis vic.
Na freelandera jde pouzit z 75odstranis rychlospojky ale naopak ne.
cenu za komplet mas v sz

Na freelandera jde pouzit z 75odstranis rychlospojky ale naopak ne.
cenu za komplet mas v sz
Tak tak, dokonca som ma terajšom CDT 2.0 mal taktiež prasknuté toto kolienko ale sme to poriadne zasilikónovali a je pokoj.
Niekedy to vydrží ešte dlhšie ako nový polský šmejd. Záleží samozrejme na veľkosti praskliny...
Niekedy to vydrží ešte dlhšie ako nový polský šmejd. Záleží samozrejme na veľkosti praskliny...
08/2013 - 05/2014:
ROVER 75 2.0 CDT, 85kW, r.v. 2002
05/2013 - 08/2013:
ROVER 75 1.8, 88kW, r.v. 2002
06/2010 - 05/2013:
ROVER 75 2.0 V6, 110kW, r.v. 2002
07/2008 - 10/2008:
CHRYSLER STRATUS 2.0, 98kW, r.v. 1997
ROVER 75 2.0 CDT, 85kW, r.v. 2002
05/2013 - 08/2013:
ROVER 75 1.8, 88kW, r.v. 2002
06/2010 - 05/2013: