max: asi nemáš nějakou fotku tech LED parkovaček v akci, že? Zrovna dneska jsem šel kolem nich v Tescu a říkám si jestli za 120,- do nich mám jít nebo ne.... ale nakonec jsem si řek, že počkám jak se vyvine diskuse
Jinak k tem rychle blikajícím blinkrům, postup je stejný jako u kontrolky prasknutí žárovek. Buď někam mimo dáš původní žárovky zapojené paralelně, nebo místo nich výkonový odpor. Jedinou nevýhodu to má tu, že když ti ta LEDka praskne tak to nepoznáš rychlým blikáním jako normálně. Druhej problém používání LED světel je ten, že pokud to není schválené pro provoz u nás - což LED v blinkrách na 100% nejsou, tak až se něco stane a pojišťovna to zjistí, může odmítnout plnit. U tech parkovaček nebo osvětlení SPZtky bych si to lajznul, ale u blinkrů v žádném případě, ta svítivost do boku je tam opravdu mizerná, ještě když jsem měl motorku tak jsme tohle dost hodně probírali na foru.... bezpečnost provozu musí být, LED světla mají pouze nová auta, třeba Passat, a tam už je to ale konstrukčně uplně jinak řešené...