Nový SPZ
Re: Nový SPZ
To v Irsku dávaj takový plachty? 

Našel jsem firmu, co to dělá na míru a pro Rovery a Jaguary a ještě pár vyvolených značek se dozadu nechají udělat do toho výřezu.
Rover 75 1,8 2004
V tomto případě aspoň pro mě platí čím menší značka tím lépe, tohle bych na autě rozhodně nechtěl 

Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
A co ten font? Ten sis taky mohl vybrat? Mě totiž celkem překvapuje, že tohle zkousne místní policie.... protože to není zrovna dvakrát příjemně čitelný....
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Viděl jsem to na UK pětasedmách mnohokrát. Ještě k tomu přidej pozadí -- jestli to máš jen na parádu doma na dvorku, nebo s tím jezdíš po silnici? Jestli tady nebo v UK/IRL? Jak se k tomu staví úřady apod.

Můžeš si vybrat co jen chceš, font, barvu, orámování, pozadí, nápis, prostě co chceš ale pokud s tím chce někdo jezdit po silnici tak by to neměl zase moc přehánět. Jezdí tady hodně aut, co mají místo označení země znak automobilky atd. Hodně aut má svoje vlastní značky. Policajti to tolerují, všude nejsou takoví ko..ti akorát na technické se to přehazuje za normální čísla.
Tady jen jedna z mnoha firem: http://angelplates.net/rover-75-show-plates/
Tady jen jedna z mnoha firem: http://angelplates.net/rover-75-show-plates/
Rover 75 1,8 2004
V UK je to běžný, ale používají standardní font a je to jen o placce... takže mě to překvapilo.
A to to můžeš mít takto "custom" i vpředu? Jako že by s tím měly problém OCRka v automatických rychlostních radarech.... a to by nám k tomu víc řekl AnderN, že?
A to to můžeš mít takto "custom" i vpředu? Jako že by s tím měly problém OCRka v automatických rychlostních radarech.... a to by nám k tomu víc řekl AnderN, že?

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Proč já? Já tyhle OCR přece neprogramuju ... já umím akorát natáhnout třeba kalhotky přes značku, aby to nešlo přečíst 

Nebo jsem si tě spletl s někým jiným, kdo dělal OCR v diplomce.... joooo! To byl kolega. Sorry 

Přední je stejná, akorát standardní velikost. Hodně je tady vidívám i na kamionech. Některý značky fakt nejdou ani přečíst ale nikomu to asi nevadí.
Rover 75 1,8 2004
Ty kamenný zídky prostě miluju.... úplně na mě padla ostrovní nostalgie 

-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
V anglii si muzes klidne napsat znacku na karton od krabice a nikomu to nevadi
,tak jako u nas jinej kraj jinej mrav 

Nebo taky neřeší p*oviny, s prominutím. A Irští policajti neřeší více věcí. Ještě teď se mi v oku slza zjeví, když si vzpomenu, jak na mně volali, aby mi poradili, kde zaparkovat. Protože: "Tady vám to za chvíli odvezou pane, tady se stát nesmí!"lenham3 píše:V anglii si muzes klidne napsat znacku na karton od krabice a nikomu to nevadi,tak jako u nas jinej kraj jinej mrav

Rover 75 Tourer 2.0 CDTi, r. v. 2003
To mně takhle jednou varoval jeden důchodce v Uh. Brodě.Janek píše:............"Tady vám to za chvíli odvezou pane, tady se stát nesmí!"