Nestartuje
Nestartuje
Zdravím Všechny. Mám takový problém a chci se zeptat jestli už třeba náhodou tohle někdo neřešil a neví jak na to. Takže je to Rover 75 2,0Cdti 85Kw. Problém je takový,že auto stálo asi cca 3 roky ,protože byla KO spojka byl jsem v zahraničí atd.. takže na to nebyl čas. Teď jsem to dal všechno dohromady,ale Rover po zapnutí klíčku normálně nažhaví,ale točí točí a nechytne. Dělal jsem i komplet filtry do nového jsem nalil naftu až po okraj. Nutno dodat,že auto stálo ty tři roky bez baterky. Zkoušel jsem i povolit převlečnou matice před vstřikovačem a dle mého názoru by to s toho měla frkat pod nějakým tlakem ta nafta,ale to se neděje. Zkoušel jsem i podávací čerpadlo a to tlačí čistou naftu bez bublin . Neví někdo co s tím nebo nějaká rada? Může být bloknutá řídící jednotka ,imobilizer nebo čerpadlo KO ( což mi nepřijde jelikož to fakt jen stálo a z ničeho nic si myslím,že to neodejde,ale jasně člověk nikdy neví). Předem děkuji za nějaké rady 

Re: Nestartuje
No auto jezdilo absolutně bez problémů až teď bum... Tohle bych moc netipoval na snímač otáček... ale díky za radu vyzkouším. Spíš Jde o to,že to prostě z vysokotlakého čerpadla netlačí do rail lišty můj názor je ,že tam už musí být nějaký tlak (a to né malej) takže musím prvně vyřešit tohle..