Díky moc za telefon. PetrKeksin píše:Zavolej Mirdovi (Olomouc), 604 544 124, občas ma R75 na prodej.
Přesunuto - Prosím o radu - chci koupit Rovera 75
Re: Přesunuto - Prosím o radu - chci koupit Rovera 75
Díky moc za vaše komentáře a názory. Vzhledem k těm mým pojížďkám / 6km do práce a 6km zpět - chvíli město, kousek okruh / bude asi nejlepší volba 1,8 a vlastně i kvůli té údržbě.
co tohle na to moje ježdění.....už asi blbnu. Ale dal jsem synovi Hondu civic a to je vlastně toto auto. S Hondou velká spokojenost...
http://auto.bazos.cz/inzerat/33787816/MG-ZS-180.php
http://auto.bazos.cz/inzerat/33787816/MG-ZS-180.php
Tak jestli se chceš při dojíždění do práce trošku i pobavit, tak ano... ale ta spotřeba bude o tom, co jsme psali nahoře. A servisní náročnost to samé....
MG obecně se mi hodně líbí, ale při jeho koupi (jinde než od členů klubu) bych se měl dostatečně na pozoru. Tím, jak to auto skvěle vypadá, dobře jede a málo stojí jsou oblíbeným cílem puberťáků, takže bych se trochu bál údržby a předchozího zacházení. Minimálně bych si na prohlídku vzal někoho, kdo má s tím konkrétním autem zkušenosti. Ale ten kousek v inzerátu vypadá báječně!
Už je inzerát vymazaný....asi už ho někdo koupilPL4YM4T3S píše:MG obecně se mi hodně líbí, ale při jeho koupi (jinde než od členů klubu) bych se měl dostatečně na pozoru. Tím, jak to auto skvěle vypadá, dobře jede a málo stojí jsou oblíbeným cílem puberťáků, takže bych se trochu bál údržby a předchozího zacházení. Minimálně bych si na prohlídku vzal někoho, kdo má s tím konkrétním autem zkušenosti. Ale ten kousek v inzerátu vypadá báječně!
Dobrý den. Teď zlevnil tento: http://www.sauto.cz/osobni/detail/rover ... oFrom=list
Ani to nemám z Tábora tak daleko. Podle fotek to vypadá celkem dobře. Jak je ta fotka interiéru a záběr na přední sedačky zezadu, tak se mi zdá, že pod sedačkou řidiče kouká nějaký žlutý drát nebo co to je...věděl by někdo? Díky za odpovědi...Petr
Jo, a mají být vidět při pohledu do kufru takhle ty holé plechy nahoře?
Ani to nemám z Tábora tak daleko. Podle fotek to vypadá celkem dobře. Jak je ta fotka interiéru a záběr na přední sedačky zezadu, tak se mi zdá, že pod sedačkou řidiče kouká nějaký žlutý drát nebo co to je...věděl by někdo? Díky za odpovědi...Petr
Jo, a mají být vidět při pohledu do kufru takhle ty holé plechy nahoře?
V té žluté chráničce je kabel k airbagům
U mého kupéčka mám sice v kufru taky holé plechy, ale předpokládám, že u kategorie vozu jako je 75 by tam měl být tapec
U mého kupéčka mám sice v kufru taky holé plechy, ale předpokládám, že u kategorie vozu jako je 75 by tam měl být tapec
Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
Takže jak to kouká je OK?Karel825 píše:V té žluté chráničce je kabel k airbagům
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Ty plech nejsou videt jen u petasedem ktere mely priplatkovy subvoofer
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
Díky Vám za odpovědi. Takže by to mělo být OK..
Mě to vidět není a napojit to údajně není tak jednoduché,znám jednoho co si to koupil přes Ebay a teď to prodává.
Rover 75 CDTi r.v. 2005
Dobrý den.
S tím kufrem je to tak, jak píšou výše.
Já to tam taky nemám a dle katalogu ND se tam nic nedávalo.
Ten kabel chce vidět a zkontrolovat, jestli je to v pořádku.
Tohle je ještě neořezaná Cowley verze od bmw s původním dřevěným obložením interiéru.
Automobil vypadá na fotkách v pořádku, akorát jsem z těch najetých kilometrů trošku rozpačitý, ale čert to vem....
Tenhle dotaz sem je spíš tak nějakých jen 20%, jak zjistit stav, jestli to máte kousek od domu, tak si tak nejlépe zajeďte a pořádně ho prohlédněte.
Nikde nic nesmí vrzat, klepat, mlátit (vyjma občasného zavrznutí materiálů v interiéru na nerovnostech), zkontrolujte si servisní historii, známé závady a uvidíte.
S tím kufrem je to tak, jak píšou výše.
Já to tam taky nemám a dle katalogu ND se tam nic nedávalo.
Ten kabel chce vidět a zkontrolovat, jestli je to v pořádku.
Tohle je ještě neořezaná Cowley verze od bmw s původním dřevěným obložením interiéru.
Automobil vypadá na fotkách v pořádku, akorát jsem z těch najetých kilometrů trošku rozpačitý, ale čert to vem....
Tenhle dotaz sem je spíš tak nějakých jen 20%, jak zjistit stav, jestli to máte kousek od domu, tak si tak nejlépe zajeďte a pořádně ho prohlédněte.
Nikde nic nesmí vrzat, klepat, mlátit (vyjma občasného zavrznutí materiálů v interiéru na nerovnostech), zkontrolujte si servisní historii, známé závady a uvidíte.
Rover 75 1.8L Turbo sedan 2004
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Kufr je OK, opravdu tam nic nepatří. Když u toho auta stojíte, tak to ani není tak vidět, foto je hodně zespoda.
Kabel pod sedačkou už mohl někdo rozdělávat, je to dokonce pravděpodobné, protože to je jedno z typických bolavých míst R75. Stačí ovšem rozpojit, prostříknout kontaktolem a spojit a je zase pokoj, Píše se to tady nejméně desetkrát v jiných vláknech o R75.
Zbytek vypadá zachovale, skutečné km by prozradila diagnostika (ukládají se taky do ECU).
Kabel pod sedačkou už mohl někdo rozdělávat, je to dokonce pravděpodobné, protože to je jedno z typických bolavých míst R75. Stačí ovšem rozpojit, prostříknout kontaktolem a spojit a je zase pokoj, Píše se to tady nejméně desetkrát v jiných vláknech o R75.
Zbytek vypadá zachovale, skutečné km by prozradila diagnostika (ukládají se taky do ECU).
Tak díky moc za info...jedu se tam v pátek podívat...AnderN píše:Kufr je OK, opravdu tam nic nepatří. Když u toho auta stojíte, tak to ani není tak vidět, foto je hodně zespoda.