mám záhadnej problém na mé "75" 2,0CDT r.v.2000.
1) Z ničeho nic (během jízdy) mi přestal na budících fungovat otáčkoměr a ukazatel teploty vody. Projel jsem všechny pojistky pod kastlíkem spolujezdce i v motoru, ale nic jsem nenašel. Jo a taky jsem si všiml, že mi nejede vyhřívání zadního okna, odešlo to ve stejnou dobu

Projížděl jsem fóra, ale kromě toho, že stejnej problém už měl Gabo http://www.rover-club.net/poradna-dotaz ... o-pomoc-50 jsem žádnou radu nenašel a Gabo na zprávy nereaguje resp. si ji nepřečetl, naposled byl online 12/2013
2) Tak a druhej dotaz se týká traction control (TC) pořád svítí. Undy to vyřešil výměnou nějaké součástky, ale nevím jaké protože odkaz už nefunguje a Undy taky nekomunikuje

Cituji Undyho: Problém s TC vyriešený.Od škrt.klapky vedú dva bovdeny,jeden na plyn pedál a ten druhý vedie do jednej šúčiastky/motorčera/ vľavo vpredu v rohu pri tlmiči pérovania v motorovom priestore/na spolujazdcovej strane/V tom motorčeku je dolámané ozubené kolečko,ktiré je zodpovedné za zap/vyp. TC.Tá súčiastka stojí okolo 14000 sk,na ebay som to zohnal za 30 libier.
Po pravdě nevím co přesně tím myslel, kde to najdu a kde to můžu sehnat. Nejlépe prosím o foto z auta abych věděl co přesně to je a kde to hledat.
DĚKUJI A PROSÍM O RADY
Libor