Čeština do navigace MK3 a mapy 2014
Re: Čeština do navigace MK3 a mapy 2014
Ahoj já mám ten menší monitor,ale co mě fakt někdy štve,tak že mi to v kufru sem tam vyhazuje CD .Jak píše Roverix---asi to teď taky finančně nedám,ale ta čeština i s podklady mě dost láká,a to i přes to,že navi ani nevyužívám,ale jsem zastánce věty ---- když už někde něco je,tak ať to funguje.
Rover 75 CDTi r.v. 2005
Dekuji Cmelakovi, ze po vzajemnem vysvetleni si pravidel tohoto fora, zkorigoval svuj inzerat. Aktualni forma je rekneme akceptovatelna.
Roverixi - neni to zadne plane vyvolavani konfliktu, ale naprosto nutny postup ve veci dodrzovani platnych zakonu CR. Neni na miste takove veci zlehcovat Ze to zlehcuji jini, neni pro nas precedent.
Roverixi - neni to zadne plane vyvolavani konfliktu, ale naprosto nutny postup ve veci dodrzovani platnych zakonu CR. Neni na miste takove veci zlehcovat Ze to zlehcuji jini, neni pro nas precedent.
Trundo,vím,že to zní hloupě,ale neměli by se třeba zákonem řídit i dejme tomu poslanci a jiní šmej..i, pro které je zákon pasé a jiným,kterým by takovéto dejme tomu nelegální chování ulehčilo bytí na této planetě ---třeba budu mluvit za sebe,já,i když teď na to nemám bych si toto velmi rád pořídil,a u už neexistující značky by to nemělo trápit ani úřad o ochranné známce??? A jestli někdo uvažuje o BANu na můj účet,tak si to prvně dejte dokupy,jestli to tak není obyčejným selským rozumem.Zdar Ruda Novotný Havířov Tel:736266698 a nemám se za co stydět.!!!!!
Rover 75 CDTi r.v. 2005
Čmeláku, díky za info ad 16:9 z E46! Děláš i běžnej servis nebo "jenom" elektro věci? Jsem taky z P9, proto...
Poslední dobou si pohrávám s hříšnou myšlenkou poslat svojí 75 do dobrejch rukou a pořídit MX-5 nebo E46 330i kabro, ale pokud si 75 nechám, chci jí udělat hezčí a lepší. Z navi, resp. obrazovek, jsem zatím viděl pouze hezčí i ošklivější aftermarket bastly, ale pokud tam jde displej z E38/39/46, tak se časem začnu dívat i po nich, nabídka je, zejména v D, úplně jinde...
Poslední dobou si pohrávám s hříšnou myšlenkou poslat svojí 75 do dobrejch rukou a pořídit MX-5 nebo E46 330i kabro, ale pokud si 75 nechám, chci jí udělat hezčí a lepší. Z navi, resp. obrazovek, jsem zatím viděl pouze hezčí i ošklivější aftermarket bastly, ale pokud tam jde displej z E38/39/46, tak se časem začnu dívat i po nich, nabídka je, zejména v D, úplně jinde...
Rover 75 2.0 V6, Vespa ET2, Yamaha FZ6 Fazer SA