motor Rover 75 1,8 benzín či BMW ?
motor Rover 75 1,8 benzín či BMW ?
Dobrý den,sháním motor do mého Rover 75 1,8 benzín rok výroby 2000. Bohužel jsem si svůj totálně upekla. Slyšela jsem že tam jde i motor z BMW,nevíte z kterého tipu? Je to pracný předělat elektriku,řídící jednotku a nevím co ještě? Nebo je lepší přímo Rover motor? Měl by někdo? díky moc za jakoukoli radu či nabídku.
Re: motor Rover 75 1,8 benzín či BMW ?
Vítej.... 
Řekněme to tak, že změna motorizace je v podstatě nemyslitelná. Legislativně je to náročné a technicky taky, kor změna z benzínu na diesel
Ale jinak ano, do R75 se dával i dieselový motor z dílny BMW. Nicméně benzínová Roveří 1.8 je výborný motor, jen je potřeba auto servisovat u někoho spolehlivého. Motor je běžně k sehnání. Jsem si jistý, že ještě dnes Ti ho někdo nabídne

Řekněme to tak, že změna motorizace je v podstatě nemyslitelná. Legislativně je to náročné a technicky taky, kor změna z benzínu na diesel

Ale jinak ano, do R75 se dával i dieselový motor z dílny BMW. Nicméně benzínová Roveří 1.8 je výborný motor, jen je potřeba auto servisovat u někoho spolehlivého. Motor je běžně k sehnání. Jsem si jistý, že ještě dnes Ti ho někdo nabídne

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Moc to komplikuješ
Zajímalo by mě, kdo vám nakukal, že do Rovera lze namontovat motor z BMW? Ano, diesel měl původ u BMW, ale ani ten není zaměnitelný. Benzinové motory jsou konstrukce Rover, žádné BMW.
Když napíšete, odkud jste, bude snazší vám poradit, na koho se obrátit.

Když napíšete, odkud jste, bude snazší vám poradit, na koho se obrátit.
díky za odpovědi,tak už vím že mám shánět ten samí motor co mám, o tom BMW jsem to někde četla,to víte nejsem mechanik 

jo a jsem z České Třebové 

-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Motory mam mrkni na SZ