CDTI 135 beznadějně nechytí....
Re: CDTI 135 beznadějně nechytí....
Aaaaha... a odkud jsi? Kluci co mají testbook z tebe kůži nestáhnou 

A co žhavicí svíčky, měřils? Kdyby nešly vstřikovače, nechytlo by to s tím sprejem. Ten sprej se sám od sebe nezpálí.
jsem z Kladna hoši, nevíte kdo má poblíž testbook ? Žhavičky jsem neměřil vůbec, ovšem to by to nechcíplo za jízdy.. ? zkusím změřit zítra, najdu návod, díky
Kladno.... no tak to asi jedině pan Mareda - viewtopic.php?f=9&t=8425
Jo to chcíplo za tepla? Tak to jsem špatně četl.
Palivový filtr ....?
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Filtr nový, tlak v liště vysoký jak má být, ano za jízdy zdechlo, resp na volnoběh
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Na rozuzlení tohoto případu se nesmírně těším, anžto mám shodný motor.
a diagnostika na LCD tachometru pise nejakou chybu?
Rover 220 Sdi (99)
Rover 75 Tourer CDTi (04)
Škoda 130L rally https://www.youtube.com/watch?v=wKCL7N__AfM
Rover 75 Tourer CDTi (04)
Škoda 130L rally https://www.youtube.com/watch?v=wKCL7N__AfM
Diagnostika na LCD tachometru je úplně na dvě věci - vypisuje jednak jen nějaké hexa kódy zastupující neznámo jaké informace a navíc to nemusí být vždy chyby. Mi to třeba vypisuje tři a na testbooku žádnou chybu nemám.
To jsem nezkousel ovsem pochybuju ze neco ukaze, kdyz neukazala ani ta, tusim delphi, diag.. V pondeli nasadim ecu co je na topeni a kdyz nepujde zavolam tomu panovi z Phy..god bless my mg..
-
- Kontaktovat uživatele:
Já mám podezdření na mechanickej problém v motoru, protože to i tak jakože nepravidelně točí startérem a víc tomu napovídá, skutečnost, že to postupně hůř a hůř startovalo
Jinak opravdu všechny aktuální hodnoty jsou vpořádku...
Chce to změřit oscilem povel na vstřikách, jestli ta jednotka něco dělá, nebo jestli je vůbec k těm vstřikům připojená

Chce to změřit oscilem povel na vstřikách, jestli ta jednotka něco dělá, nebo jestli je vůbec k těm vstřikům připojená

On s tím byl u tebe?
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Tak to muze byt i praskla klikovka uz jsem se stim u tohoto motoru parkrat setkal kdyz rikas ze to toci nepravidelneJ0hny píše:Já mám podezdření na mechanickej problém v motoru, protože to i tak jakože nepravidelně točí startérem a víc tomu napovídá, skutečnost, že to postupně hůř a hůř startovalo![]()
auto startovalo za studena dobře, za tepla špatně už cca rok dozadu, ale vždy chod OK, když jsem auto odstavil cca září tak točil startér ok, až ted to dělá ten nepravidelnej zvuk, což nechápu čim je..