NOVÁ 75
Re: NOVÁ 75
jj určitě by ta stříbrná taky nebyla zlá,asi dám 16 ,to si myslím,že by mohlo jít.Podle papírů by tam mělo být 215/55
Nechci nijak klamne vstupovat do diskuze ale co rikas na muj inzerat auta na kola...premyslim ze je prodam bud 17 letni ci zimni 16 dika za odpoved ...
No uvidím já tam zatím nechám jak to je,hlavně chci ted dát do kupy auto aby bylo vše ok.
no krásný barvičky 

Blahopřeji k výběru vozu... 
Vypadá Krásně. .. a aj i Ty kola jsou super...! I když je to o vkusu každého z nás a co člověk to jiný názor. .. Ale za mě palec nahoru... k te barvě ty černý Hliníky fakt sedí.
Tak ať dela radost a prvotní investice a starosti zvládáš s nadhledem...

Vypadá Krásně. .. a aj i Ty kola jsou super...! I když je to o vkusu každého z nás a co člověk to jiný názor. .. Ale za mě palec nahoru... k te barvě ty černý Hliníky fakt sedí.
Tak ať dela radost a prvotní investice a starosti zvládáš s nadhledem...
díky moc jj taky si to myslím,no právě čekám čekám co vše se vyvrbí,budu rád za každou radu.ted řeším hučení pči sešlápnutí spojky,asi ložisko.TAKY MI PŘIJDE ŽE JDE ZTUHA. ANI NEVÍM JAKÝ LOŽISKO ,JE JICH TAM VÍC?
Zpravidla průvodní jev před selháním spojky.Fody75 píše:TAKY MI PŘIJDE ŽE JDE ZTUHA
A nebo, jak se stalo, jednomu tady to pořád chodilo ztuha a až po mnoha uteklých nervech a zoufalství se zjistilo, že trotl před ním (rozumějme opravátor) tam někdy v minulosti nainstaloval úplně jinou spojku, než tam patřila (či tak nějak podobně), takže to pak nefungovalo správně i po správně provedené opravě.
Rover 75 1.8L Turbo sedan 2004
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
no to není moc dobrá zpráva ,raději ani nechci vědět kolik stojí vyměna,přitom zabírá krásně uprostřed tak akorát 

-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Zkusit vymenit kapalinu ,nekdy to pomuze valecky jsou plastove a plast se odira ,ale na hucici lozisko to nema vliv ,pak jedine nasetrit na novy komplet
a kolik stojí komplet nová spojka? a to že zabírá akorát v půlce na to to nemá žádný vliv?
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
spojka by mela zacit zabirat v prvni tretine ,material lamela, pritlacak, vypinaci lozisko avalecek pod pedal pocitej nejakych 10tis
no pěkná práce ,tak snad chvíli jěště vydrží,zabítá tak někde před půlkou ,zkusím vyměnit tu kapalinu a uvidím,díky,asi nemá cenu měnit jen ložisko ,když už to budu dělat ,no čas ukáže