niekedy nám v kufri vodu
niekedy nám v kufri vodu
Zas som objavil v kufri vodu - uplne dole ako je nahradne koleso, tak som to všetklo vybral, vysušil a dal som sa do kufra zavrieť aj s baterkou - nie je to nič príjemného. Druhá osoba zvonka 5 minút striekal vodu a dufal som ze zistim nejaky prienik. Este som schvalne auto postavil nufákom dolu komcom, aby som zvýšil možnosť zatekania - nezistil som však nič - žiaden prienik. Tak odkial sa tá voda tam berie ??? a aj to len občas? Vobec neviem ako to riešit.
- Roman620ti
Re: niekedy nám v kufri vodu
A nemůže se tam ta voda brát za jízdy při velkým slejváku? Třeba ve spoji blatníku a podběhu. Nevím jak u 75ky, ale u 600ky jsem měl v těch kapsách hromadu sole, jak se tam za ty roky s vodou dostavala a zůstávala jen uschlá sůl...
2x Rover 620ti
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
max80: posli mi to v mailu, lupnu to na web a dam sem odkaz
-
- Kontaktovat uživatele:
Tiež mám ten istý problém. Po každom vačšom lejaku mám kopec vody v kufri...
Rover 75 2,0CDTi
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Vyse zmineny dokument je ke stazeni zde. Dalsi dokumenty (uzivatelske manualy, apod.) najdete opet na teto strance.
Som veĺmi vďačný za tieto indície, kde treba hľadať miesto zatekania, zároveň však chcem poprosiť o konkrétnejšie inštrukcie ako to opraviť - čo treba odmontovať, kam umiestniť ten tesniaci materiál a aký materiál by bol na to najvhodnejší - silikón?
Dakujem
Dakujem
Z uchytov bocnych list a v niektorych pripadoch zo zadnych lamp. Na vine su nedotiahnute skruty, alebo zostarnute tesnenie pod nimi (mikroporezna guma).norbert píše:Zas som objavil v kufri vodu - uplne dole ako je nahradne koleso, tak som to všetklo vybral, vysušil a dal som sa do kufra zavrieť aj s baterkou - nie je to nič príjemného. Druhá osoba zvonka 5 minút striekal vodu a dufal som ze zistim nejaky prienik. Este som schvalne auto postavil nufákom dolu komcom, aby som zvýšil možnosť zatekania - nezistil som však nič - žiaden prienik. Tak odkial sa tá voda tam berie ??? a aj to len občas? Vobec neviem ako to riešit.
V 75 to nie je z kufra, ale ako spominam vissie v reakcii.max80 píše:Na tenhle trabl jsem narazil pri prekladu takovy "checkliste" pro Rover 75 (seznam nejcastejsich zavad). Rad bych ho sem dal, ale nejde sem vkladat soubory *.doc nebo *.pdf. Takze jen vynatek...
Vada: Voda v kufru bez viditelnych stop, odkud teče
Příčina: Voda vtéká manžetou, přes připevňovací svorky zadního blatníku
Řešení: Utěsnit svorky vnitřní manžety (servis),ca do RJ 210000
P.S. Akorat nevim. co znamenaj´ty sifry RJ 210000...

Rover 75 2.0 CDTi 100th Anniversary 2005