Déle svítí brzdová světla.
Déle svítí brzdová světla.
Zdravím. Už jsem si párkrát všiml, že mi zůstávají svítit brzdová světla. Tak jsem si říkal, že to tak asi má být. Ale tet jsem jel na dovču, a na tažným jsem měl držák na 3 kola. V zrcátkách jsem vyděl odraz brzdových světel, jak po brzdění zůstávají svítit i několik kilometrů. Pak zničeho nic zhasnou. Další kilometry je to v pohodě. Někdy svítí i když stojí na ruční brzdě. Blbne brzdový spínač? Který byl nedávno měněn, nebo to je něco jiného?? Díky.
- GeneHawkins
Re: Déle svítí brzdová světla.
Mohlo by to tím být, ale je taky potřeba prověřit, jestli se brzdový pedál vrací až do výchozí polohy.
MG-F
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
A jedničky fungují? pokud ne, brzdové světlo přebírá jejich funkci. Svítí slaběji a při brždění naplno.
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
Ověřím oboje. Když tak mě pomůže Mirda z Olomouce. Díky za rady.
Spis zustava viset ne cely pedal, ale jenspinac brzdovych svetel.
Tak jedničky jdou v pohodě. Brzdovej pedál se mi zdá jde taky nahoru na doraz. Tak asi ten brzdovej spínač. Dostanu se k němu dobře? Nebo musím do dílny. Díky.
Nevím jak 75, ale asi jako u většiny aut bude spínač někde nad pedálem, takže lehni pod volant a uvidíš. Nějaké kryty se budou muset sundat.
FRANTA píše:Tak jedničky jdou v pohodě. Brzdovej pedál se mi zdá jde taky nahoru na doraz. Tak asi ten brzdovej spínač. Dostanu se k němu dobře? Nebo musím do dílny. Díky.
Zdar, kde byl problém?
Už to funguje normálně. Tak ještě budu sledovat. Možná se to rozhýbalo.