Rover 75 - je alternativou i dnes?
Re: Rover 75 - je alternativou i dnes?
to víš že jo,povedl se ti
Tak dával to dohromady AnderN
Tak nevím jestli se nezamilovávám, čím víc si zjišťuji a prohlížím tyhle auta tím víc se u mě projevuje pocit co jsem měl dřív u Volva nebo Saabu, prostě že by mi to moc slušelo, třeba tohle no tedy pánové, na to se nemůžu vynadívat a skoro z toho učůrávám:
https://www.sauto.cz/osobni/detail/mg/z ... oFrom=list
p.s.: začínám naočkovávat rodinu, dcera ( 15 let ) už podlehla a žena je na dobré cestě, vypadá to, že bude nastolen režim bezdovolenkového šetření v příštích měsících aby co jen to bude možné něco takového u mě doma přistálo
https://www.sauto.cz/osobni/detail/mg/z ... oFrom=list
p.s.: začínám naočkovávat rodinu, dcera ( 15 let ) už podlehla a žena je na dobré cestě, vypadá to, že bude nastolen režim bezdovolenkového šetření v příštích měsících aby co jen to bude možné něco takového u mě doma přistálo
Dobrá volba a megaprostor spojen s bezpečností.
Rover 75 CDTi r.v. 2005
No, hlavně bacha při nákupu. Je velice moc snadné si koupit zdánlivě pěkný kousek, ale pak se do něj vysypeš. Nejlépe koupit přes někoho z tudyma. Třeba konkrétně tento kousek ve mě osobně vzbuzuje dost podezření, že to je jen leštěný zajíc v pytli.
Rozhodně si zde naštuduj obecnou problematiku těchto aut ať víš, na co si dát bacha.
Rozhodně si zde naštuduj obecnou problematiku těchto aut ať víš, na co si dát bacha.
Jasně to byl pouze příklad mě to bude stejně trvat pár měsíců než na něco takovýho ušetřím, ale nečekal jsem , že se mi Rovery budou tak moc líbit to je asi to gro mého sdělení
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No, jak už psal Trunda ... opatrně. Když koukám na ten inzerát, tak vidím hezky nafocené auto, které prodává někdo, kdo o něm nic moc neví (rozhodně nemá ESP, pokud nemá nějaké extra dodělávané audio, tak určitě neumí MP3 ani nemá AUX) a ani není příliš gramotný ("bez rezi", překlepy, divný slovosled apod.). Co je to "sun packet", extra silné stropní osvětlení interiéru? Ty "nové autokoberečky" jsou tam jako pěst na oko, asi je měl bazarník pár let hozené pod stolem a teď mu přišlo, že by se mohly hodit. Schválně, co je pod nimi?
O tom nejdůležitějším, tj. technický stav, tam není prakticky ani slovo. Ostatně jako v 99% inzerátů, taky kterého kupujícího by to dnes zajímalo, že? Neříkám, třeba je to opravdu zachovalé auto, ale chce to vidět osobně a nenechat se napálit, protože se mi to líbí.
O tom nejdůležitějším, tj. technický stav, tam není prakticky ani slovo. Ostatně jako v 99% inzerátů, taky kterého kupujícího by to dnes zajímalo, že? Neříkám, třeba je to opravdu zachovalé auto, ale chce to vidět osobně a nenechat se napálit, protože se mi to líbí.
tak tak, vybírat s chladnou hlavou, když ne tohle, bude další.
Jak jsem o tomhle autě psal jinde, tak má odfouklé potahy tapeců dveří, což nevěstí nic dobrého. Většinou to je důsledek zvýšené vlhkosti v autě a nebo bezmozkovitého čištění interiéru auta.
Tak aby jste neřekli, že jsem jen tak vyšuměl, tak se s Vámi alespoň rozloučím, šel jsem jinou cestou a nakonec jsem se majitelem R nestal a Vaše řady tak nerozšířím, nicméně Vám děkuji za trpělivost a rady, je fajn když fans fora fungují.
Ať se Vám daří a ty vaši angláni ať dlouho jezdí!
Ať se Vám daří a ty vaši angláni ať dlouho jezdí!
Všechna čest.... díky
No a kde jsi tedy nakonec zakotvil?
No a kde jsi tedy nakonec zakotvil?
Díky
No myslím, že ne až tak daleko, nakonec jsem chtěl zadohrab a do V8 s Fordem se mi moc nechtělo ono to vůbec sehnat že a pak za kolik, no tak jsem po nějaký lustraci mých možností skončil u E39 s M52TU.
No myslím, že ne až tak daleko, nakonec jsem chtěl zadohrab a do V8 s Fordem se mi moc nechtělo ono to vůbec sehnat že a pak za kolik, no tak jsem po nějaký lustraci mých možností skončil u E39 s M52TU.
Fajn volba No vidíš a zrovna nedávno si tu jeden kolega udělal radost a zadohrab s V8 s Fordem pořídil A je to radost vidět a slyšet.
No to věřím. Ale hlavně mimo moje finanční možnosti. A kolik jich tak bude s levostraným řízením, jak šafránu. No ať mu slouží, proč si neužít víc válců než budem všichni donucený jezdit v 3x přeplňovanejch dvouválcovejch pětistovkách